A terhes Hailey Biebernek nagy pocakkal is csodásan áll a pucérruha

2024. június 25.
A terhes Hailey Bieber megmutatta, hogy hatalmas pocakkal sem áll meg az élet. Az áldott állapotban lévő modell most egy pucérruhát húzott magára.
A terhes Hailey Biebernek nagy pocakkal is csodásan áll a pucérruha

A kismamadivat talán még soha nem volt ennyire sikkes, mint most. Erre pedig Justin Bieber felesége a legjobb bizonyíték. A terhes Hailey Bieber és az énekes ugyanis rendre össze nem illő (mégis hihetetlenül stílusos) szettekben jelentek meg New York utcáin a hétvégén.

Az első közös gyermeküket váró Justin és Hailey Bieber hihetetlen outfiteket válogattak össze a napokban. A harmincéves énekes barna-kék pólóinget és khaki nadrágot viselt zöld baseballsapkával a szombati randijukon, míg huszonhét éves felesége egyszerű fekete nadrágban és félvállas felsőben volt, zöld Bottega Veneta táskával és Gucci napszemüveggel.

@marieclairehun

A kismamadivat talán még soha nem volt ennyire sikkes, mint most. Erre a legjobb bizonyíték Hailey Bieber, aki pocakkal is hihetetlen stílusos maradt.❤️‍🔥 #haileybieber #justinbieber #pregnancy

♬ LUNCH BILLIE EILISH – Ell ☆

Később azonban a leendő anyuka úgy döntött, kicsit megvadítja a megjelenését, méghozzá egy pucérruhával. A modell egy átlátszó, csipkés Alessandra Rich kombinéval emelte ki hatalmasra nőtt pocakját, a ruhára pedig egy a hőhullám ellenére is hosszú bőrkabátot húzott Saint Laurent slingback cipővel, egy Ferragamo táskával és Heaven Mayhem fülbevalóval párosítva, miközben az egyik kezében egy Rhode (Hailey saját márkája) telefontokot szorongatott.

Hailey és Justin korábban már sokszor kerültek a címlapokra az össze nem illő szettjeik miatt, de a modell korábban kiállt egyedi stílusuk mellett. Szerinte nem korlátozhatják egymást az öltözködésben, mindkettőjüknek azt kell felvennie, amiben jól érzik magukat.

A pár az év elején Hawaiion újította meg házassági fogadalmát, nem sokkal azelőtt, hogy Hailey bejelentette terhességét. Már nincs sok idő hátra, és a rajongók azt is láthatják, milyen édes és stílusos szettekbe fogja öltöztetni a modell a babát.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images