Rita Ora merész pucérruhában és bizarr cipőben érkezett a Velencei Filmfesztiválra

2023. augusztus 31.
Rita Ora sosem okoz csalódást a vörös szőnyeges eseményeken, mindig megörvendeztet minket valami szexi és extravagáns szettel. Szerencsére ez Velencében sem történt másképp!
Rita Ora új szintre emelte a pucérruhát a Golden Globe előbuliján

Láttuk már fagyos hatású kék szájjal, dögös latex pucérruhában és olyan szettben is, amin több volt a kivágás, mint a textil. Tudjuk azt is, hogy az énekesnő nem riad vissza az extravagáns, sokszor megbotránkoztató daraboktól sem – gondoljunk csak legendás MiuMiu csúnyacipőjére, vagy edzéshez húzott rendhagyó pucérruhájára.

Épp ezért, ha tudni lehet, hogy egy nagyszabású eseményre Rita Ora is hivatalos, már előre alig várjuk, hogy milyen szettel örvendeztet majd meg minket a sztár. Szerencsére Taiki Waititi felesége az idei Velencei Filmfesztiválon sem okozott csalódást, ahová szintén egy különleges és meglehetősen merész szettben érkezett.

Rita Ora egy fekete, pöttyös pucérruhát, egészen pontosan pucéroverallt viselt, ami alatt csak egy bőrhatású fekete fehérneműszett takarta a testét. A dögös szettet egy túlméretezett fehér bundával és egy extrém magas talpú, masnival díszített, összességében meglehetősen bizarr cipővel egészítette ki az énekesnő. A nem mindennapi szettet még egy oversize napszemüveggel is feldobta – így integetett motorcsónakjából a fotósoknak. A forró fotókat ITT lehet megnézni.

Az biztos, hogy Rita Ora még a legelvetemültebb szetteket is tudja viselni, ezt legfrissebb húzásával is sikerült újra bebizonyítania!

Forrás: DailyMail Fotó: Getty Images