David Beckham a medence szélén mutatta meg kidolgozott hasizmait

2024. március 14.
David Beckham a medence szélén mutatta meg szexi hasizmait. Az egykori focista új szemüveg-kollekcióját reklámozza az igen forróra sikerült képpel.
David Beckham a medence szélén mutatta meg kidolgozott hasizmait

David Beckham a medence szélén pózolva mutatta meg szexi hasizmait. Az exfocista az új, holnap debütáló szemüveg-kollekcióját reklámozza az igen forróra sikerült fotóval. A 48 éves sztár divatkampánya egészen hatásosra sikerült, a félmeztelen képére már több mint háromszázhetvenezer kedvelés érkezett, és még csak két órája posztolta ki Instagram-oldalára.

David Beckham képét Mathew Brookes fotós készítette Ibizán. Egy vastag keretes, fekete lencsés szemüveget visel rajta, teljesen kigombolt, vizes inggel, ami láttatni engedi kidolgozott felsőtestét és tetoválásait.

„Holnap indul az új SS24 @dbeyewear kollekcióm…” – írta a sztár a fotó mellé, amit a privát nyaralása ihletett.

A kollekcióról a sztár úgy nyilatkozott, hogy annak a szabadságnak és kikapcsolódásnak érzését szerette volna megragadni, amit akkor érzünk, ha a Földközi-tenger mellett nyaralunk. „Ezek a napszemüvegek és optikai keretek tökéletes kiegészítői a nyárnak” – fogalmazott Beckham. A napsütéses fotósorozat egyébként azután történt, hogy David British Columbia lejtőin snowboardozott a barátaival…

Pár hónappal korábban még David Beckham frizurájáért aggódtak a rajongók. A focista ugyanis megosztott egy bejegyzést cotswoldsi otthonából az Instagram-oldalán, amin elég szokatlanul néz ki. Többen kérdőre is vonták a sztárt, mert úgy tűnt, mintha hajbeültetést végeztek volna rajta.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images