Három dolog, ami miatt lehetetlen nem szeretni David Beckhamet

2024. április 22.
David Beckhamet lehetetlen nem szeretni, és nemcsak a sporteredményei miatt rajongunk érte! Összegyűjtöttünk három dolgot, amivel alá is tudjuk támasztani ezt az állítást.
Három dolog, ami miatt lehetetlen nem szeretni David Beckhamet
  • Victoria Beckham nemrég ünnepelte 50. születésnapját.
  • David Beckhamet lehetetlen nem szeretni.
  • Íme három ok, amiért imádjuk David Beckhamet.

Victoria Beckham április 17-én töltötte be ötvenedik életévét. Férjével, David Beckhammel már huszonöt éve alkotnak egy párt. Az együtt töltött idő alatt nemcsak szép pillanatokat éltek át, hanem rengeteg hullámvölgyön is keresztülmentek, ők azonban mégis kitartanak egymás mellett.

Ugyan nem ők az angol királyi család, mégis legalább annyian követik Beckhamék életét világszerte, mint amennyien Vilmos herceg és Katalin hercegné magánélete iránt érdeklődnek. Az egykori futball-legenda és a Spice Girlből lett divattervező, Victoria Beckham az Egyesült Királyság egyik legnépszerűbb párja. A rajongók hosszú évek óta árgus szemekkel figyelik minden pillanatukat a mesebeli kezdetektől egészen a 48 éves sportoló afférbotrányáig, ami nemcsak a tökéletesnek tűnő családjukat, hanem az egész világot is megrázta.

Victoria és David közös története egy 1997-es jótékonysági futballmérkőzésen kezdődött, ugyanis ekkor találkoztak először. Első látásra egymásba szerettek, és 1999-ben össze is házasodtak egy Dublin melletti kastélyban. 26 éve tartó kapcsolatuk alatt Beckhaméknek négy közös gyermekük született: a 25 éves Brooklyn, a 21 éves Romeo, a 19 éves Cruz és a 12 éves kishúguk, Harper. David élete és karrierje során tehát követett el ellentmondásos dolgokat is, mi azonban kitartunk amellett, hogy összességében van miért szeretni őt. Ezeket pedig össze is gyűjtöttük!

3 dolog, amit imádunk David Beckhamben:

1. Képes bevallani a hibáit

2003-ban hűtlenséggel vádolták a futballistát, miután egykori személyi asszisztensével, Rebecca Loosszal látták őt együtt, amint elhagynak egy szórakozóhelyet. Loos nem sokkal ezután azt nyilatkozta, hogy viszonyuk négy hónapon keresztül tartott. David akkoriban nevetségesnek nevezte az állításokat, azóta viszont már szabadon beszél a félrelépésről, és bevallása szerint ez volt házasságának legnehezebb időszaka. „Őszintén nem tudom, hogyan éltük át. Victoria a mindenem. Hihetetlenül nehéz volt látni, hogy sérül. De harcosok vagyunk. És akkoriban meg kellett küzdenünk egymásért, meg kellett küzdenünk a családunkért” – fogalmazott a sztár.

2. Beszél a mentális egészségről

David Beckham mindössze 17 éves volt, amikor híres lett a futball világában. A Manchester United feltörekvő új középpályásaként gyorsan a szurkolók szívébe lopta magát, és generációja egyik legtehetségesebb játékosaként vált ismertté. Azonban nem sokkal debütálása után majdnem kisiklott a karrierje, mivel őt okolták a csapata sikertelenségéért az 1998-as világbajnokságon. Bevallotta, hogy nem tudott sehova sem elmenni anélkül, hogy ne legyen kitéve a rajongók gyűlöletkampányának, és ez az élmény alaposan megtörte őt. David 23 évesen depressziós lett, nagyon sebezhetőnek és magányosnak érezte magát. „Nehéz beszélnem arról, amin keresztülmentem, mert olyan szélsőséges volt. Az egész ország gyűlölt engem” – fogalmazott az egykori sportoló.

3. Szeret új dolgokat kipróbálni

A professzionális sporttól való visszavonulását követően David úgy döntött, hogy új területeken próbálja ki magát. Ahelyett, hogy hátradőlt és élvezte volna munkája gyümölcsét, ő inkább úgy döntött, hogy méhészkedni kezd. Vidéki luxuskastélya egy kis méhfarmnak ad otthont, ahová a volt labdarúgó gyakran kijár és begyűjti a saját mézét.

Fotó: Getty Images