Elolvadunk: Victoria és David Beckham újra az ikonikus esküvői ruhájukban pózolnak

2024. július 04.
Victroria és David Beckham párosát lehetetlen megunni. A két sztár most a 90-es évekbeli, ikonikus, lila esküvői ruhájukban pózolva lepte meg a rajongóit.
Elolvadunk: Victoria és David Beckham újra az ikonikus esküvői ruhájukban pózolnak

Az egyik kedvenc divatdiktátor párosunk újra akcióba lendült. Az egykori focista és divatmogul felesége ezúttal egy meglepő húzásra szánta el magát. Victoria és David Beckham ismét visszarepítettek minket a 90-es évekbe, ugyanis gondoltak egyet és újból magukra öltötték ikonikus, lila esküvői ruhájukat. És ha ez nem lenne elég, még a hozzáillő lila trónt is előszedték!

Victoria és David Beckham 1999-es esküvője a divatos, lila ruháik miatt írta be magát örökre a divattörténelembe. Valószínűleg mindenki hallott már az Antonio Berardi által készített félvállas ruháról és a hozzáillő kétsoros öltönyről. Most, egy nappal a huszonötödik házassági évfordulójuk előtt a sztárpár ismét előszedte a raktárból az ikonikus szettet, hogy egy kicsit felelevenítsék a kapcsolatuk kezdetét.

„Nézd, mit találtunk…” – írták Beckhamék az Instagram-bejegyzésben, amelyben posztolták a képet. A portrén Victoria és David Beckham eredeti esküvői ruháikban pózolnak. A divattervező csakúgy, mint a 25 évvel ezelőtti esküvőjük napján, ismét fémes színű szandált viselt, a sztárfocista pedig lila oxfordi brogue-t.

Persze a páros nem csak ezt viselte a nagy napon. A rendkívül meghitt szertartáshoz – ahol mindössze 29 vendég vett részt – Victoria egy egyedi Vera Wang ruhát választott, férje pedig egy hozzáillő pezsgős öltönyben mondta ki a boldogító igent. Ezután következett a fogadás, ahol körülbelül 230 vendég volt jelen, akik láthatták Beckhamék ikonikus, lila esküvői ruháit.

Forrás: Marie Claire US, Fotó: Getty Images