Scarlett Johansson kétrészes Prada ruhában ragyogott a vörös szőnyegen

2024. július 10.
Scarlett Johansson egy egyszerűen nagyszerű Prada ruhát választott legújabb filmje, a Fly Me To The Moon bemutatójára.
Scarlett Johansson Prada

Scarlett Johansson új filmmel tért vissza a nagyközönség színe elé. A színésznő új mozijának címe Fly Me To The Moon (magyar címe Vigyél a holdra lesz) és most rendezték meg a New York-i premierjét. 

Az eseményre Scarlett Johansson egy kétrészes Prada estélyit választott, ami mesésen állt neki. A fényes, bézs színű kockás mintás anyag remekül passzolt a színésznő haj- és bőrtónusához.

Az ujjatlan crop top szabás egy kis modernitást vitt a decens Prada szerelésbe. A nyak és vállrésznél fényes kristályokkal varrták ki Scarlett Johansson ruhájának szegélyét, a színésznő pedig láthatóan remekül érezte magát a viseletben.

Scarlett Johansson Pradában

Scarlett Johansson Pradában

A színésznő új filmje visszarepít minket abba az időbe, amikor a tudomány még csak izgult azon, hogy ember legyen a Holdon.  A NASA pedig azért, hogy ez az ember lehetőleg amerikai legyen. Scarlett Johansson egy marketingest alakít a filmben, aki lehengerlő, okos, bármit el tud adni és bárkit meggyőz bármiről. De az talán még neki is kicsit sok, hogy egy stúdióban rendezzék meg a holdra szállást és végül ezt adják el a világnak… 

Ha a feladat nem lenne önmagában elég nagy, akkor adjuk még hozzá a Channing Tatum által alakított vadászpilótából képzett űrhajóst, aki komoly érdeklődést mutat a Scarlett Johansson által alakított Kelly Jones iránt. Ennyiből egyértelműnek tűnik, hogy a vicces romantikus filmek rajongói nem fognak unatkozni a moziban.

Forrás: Instagram    Fotó: Getty Images