Így néz ki Scarlett Johansson szépségmárkájának főhadiszállása!

2022. május 30.
Már Scarlett Johanssonnak is van saját szépségmárkája, amihez természetesen kellően impozáns iroda is dukál. Külön mozival és skandináv minimalizmussal.

New Yorkban található a színésznő The Outset nevű szépségmárkájának főhadiszállása, ami hűen tükrözi a márka letisztult, friss, mégis kedves és ismerős esztétikáját. „Az egyszerű nem egyenlő az unalmassal – mondta Scarlett Johansson. – Rengeteg változatosságot lehet vinni a textúrák keverésével a legegyszerűbb színpalettába is. Mi úgy éreztük, ennyi dekoráció elég az irodánkba. Minden egyes darabnak jelentősége van és életet hoz a falak közé.”

scarlett-johansson-iroda

Az első feladat persze a tökéletes hely megtalálása volt. Johansson ingatlanos ismerőse találta az irodát, melyben már volt némi bútor, és a hangulat nagyon megfogta a színésznőt. „Nem volt lehangoló érzés belépni ide, aztán pedig új élettel töltöttük meg” – mondta Johansson, aki üzlettársával, Kate Fosterrel megnyugtató, mégis nagyon meleg és hívogató hangulatot teremtett az új irodában.

scarlett-johansson-iroda

Nappalinak hívják a közösségi teret, ahol a falak gazdag és élénk tengerészkékben pompáznak. A hatalmas ablakokon árad be a napfény, és a New York-i égbolt lenyűgöző látványa azt a hatást kelti, hogy a tér tágasabb, mint amilyen valójában. „Elárulhatom, hogy napjaim nagy részét itt töltöm, tűnődve az életen, a szépségen és a krémeken – viccelt Johansson. – Szeretem ezt a részt, mert kényelmes, mint egy meleg ölelés.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MyDomaine (@mydomaine)

Nem véletlenül köszön vissza a kék a falakon és az iroda székein, apró kiegészítőin. „Ez pontosan harmonizál a márkánk színeivel. A tárgyalóban is a közösségi rész árnyalatai térnek vissza, ám egy kicsit elegánsabb kivitelben, ügyelve arra, hogy az otthonos érzés megmaradjon” – magyarázta Scarlett Johansson, aki három szóban úgy jellemezte irodájukat, hogy egyszerű, minimalista, mégis otthonos.

scarlett-johansson-iroda

Forrás: Apartment Therapy Fotó: My Domaine, Getty Images

Olvass tovább!