Érzelmileg bántalmazó kapcsolathoz hasonlította az anyaságot Scarlett Johansson

2023. április 04.
Persze a színésznő csak viccelődött, de ebből is látszik, hogy lehet akármennyire híres az ember, a gyereknevelés mindenki számára kihívásokkal jár.
Érzelmileg bántalmazó kapcsolathoz hasonlította az anyaságot Scarlett Johansson

Scarlett Johansson a gyereknevelés kihívásairól beszélt a The Skinny Confidential Him & Her podcast április 2-i adásában. A kétgyermekes édesanya úgy fogalmazott, hogy amikor lánya betöltötte a 3. életévét, olyan volt, mintha egy érzelmileg bántalmazó kapcsolatban lenne.

„Emlékszem a lányomra. A lányom 8 és fél éves. Amikor 2 éves volt, azt gondoltam: »Ez nagyszerű. Nem értem, miről beszél mindenki.« Aztán 3 éves lett, és olyan volt, mintha egy érzelmileg bántalmazó kapcsolatban éltem volna” – viccelődött Johansson.

„Olyan intenzív. Gondolkodás nélkül. Nagyon intenzív érzelmi ingadozások és hasonlók, olyan főnökösködő és hajthatatlan, és ez egyszerűen őrültség” – tette hozzá a színésznő, aki mondandóját azért kiegészítette azzal is, hogy a gyermekvállalás a hangulatingadozásoktól eltekintve áldásokkal is jár.

„Annyira szép dolog gyereket szülni” – mondta. „Annyira aranyosak. Ott ülnek, szeretnek téged, és ennyi. És te csak szeretetet kapsz tőlük. Habár sok fájdalmat is kapsz a kisgyermekektől. Például sok dolog, amit teszel, nem helyes, ami nehéz.”

A sztár azt is elárulta, hogy ma már másképp gondolkodik a munkáról, így több időt tölthet a gyerekeivel: „Általában 15 órás munkaidőm van, szóval ha valamin dolgozom, és mindenkit át kell költöztetnem, az bizonyos szempontból kalandos a gyerekek számára. De nekik is szükségük van a stabilitásra. Tehát most, hogy a lányom idősebb, nem úgy dolgozom, ahogyan 25 évesen. Abban az időben nagyon a karrieremre koncentráltam, és kevésbé a személyes fejlődésre.”

Forrás: Insider, Fotó: Getty Images