Nagyon dögös tetoválást villantott Scarlett Johansson

2023. május 10.
Sacarlett Johansson nemrég egy a régi hollywoodi ragyogást megidéző fotózáson vett részt, ahol megmutatta ritkán látható, szexi tetoválását is.
Scarlett Johansson

Scarlett Johansson a Variety magazinnak adott egy nagyinterjút, amelynek fotózását az „old Hollywood glamour” tematika mentén építették fel. Az egyik képen Johansson egy fekete, ujjatlan Prada ruhát visel, hosszú selyemkesztyűvel, nagy masnival, ami felett vethetünk egy pillantást a hátán látható, szexi, virágos tetoválásra. A tűsarkú Louboutin cipővel kiegészített szett önmagában is vadítóra sikerült, de tény, hogy a rajongók által is imádott vagány tetoválások adnak egy kis pluszt a képekhez. A dögös fotókat ITT tudod megnézni! 

Az interjúban a színésznő többek között arról is beszélt, hogy mennyire örült neki, hogy Chris Evansszel együtt elmehettek meglátogatni Jeremy Rennert a balesete után. Johansson, Evans és Renner együtt szerepelnek a Bosszúállók-sorozatban, és nagyon jó baráti viszony alakult ki köztük. Johansson elmondta, hogy mikor kiderült Renner kis híján halálos balesete, attól rettegett, talán soha többé nem láthatja már őt, így nagy megkönnyebbülés volt számára, hogy nem csupán újra látta régi barátját, hanem egyenesen azt láthatta, hogy Renner jól érzi magát és szinte teljesen felépült.

Forrás: pagesix.com, justjared.com   Fotó: Getty Images