Carole Middleton legstílusosabb divatpillanatai – Katalin hercegné édesanyja az elegancia nagyasszonya

2024. július 15.
A walesi hercegnő édesanyjaként Carole Middleton számára nem ismeretlen, hogy a rivaldafényben áll, ezért fokozottan odafigyel az öltözékére. Már hosszú évek óta lenyűgözi a világot kifinomult, divatos megjelenésével. Megmutatjuk a legstílusosabb divatpillanatait!
Carole Middleton legstílusosabb divatpillanatai - Katalin hercegné édesanyja az elegancia nagymestere
  • A 69 éves Carole Middleton Katalin walesi hercegné, Pippa Middleton és James Middleton édesanyja.
  • A divatérzéke legendásnak számít.
  • Fotókkal bizonyítjuk, hogy Katalin hercegné édesanyja az elegancia és a jó ízlés megtestesítője.

Carole Middleton a lánya 2011-es esküvőjétől kezdve a sporteseményekig mindig kifogástalan öltözékben jelenik meg. Több alkalommal is megmutatta, hogy az egyszerű, letisztult színek és formák a legdrámaibb megjelenést képesek kölcsönözni neki. Időnként persze ő is megvillantja merész oldalát, ám ezt elképesztően stílusosan teszi, amitől csak még inkább csodálja az ember. Szereti a színes, mintás tearuhákat, és természetesen előszeretettel visel kalapot is. Nem kérdés, hogy Katalin hercegné nemcsak a szépségét, hanem a stílusérzékét is örökölte édesanyjától.

Lássunk néhány olyan divatpillanatot, amikor Carole Middleton, Katalin hercegné édesanyja bizonyította, hogy mestere a kifinomult öltözködésnek:

1. Carole Middleton Chanel ihletésű szettben

A Katalin és Vilmos esküvője utáni napon Carole Middleton elegáns, Chanel ihletésű szoknyában és testhezálló felsőben folytatta az ünneplést. A fehér blézeren a fekete csíkok rendkívül látványosak. Tökéletes kiegészítője volt a megjelenésének az aranyláncos táska, így az összkép a visszafogott luxus hatását keltette.

Carole Middleton Chanel ihletésű szettben

Carole Middleton Chanel ihletésű szettben

2. Carole Middleton kék-fehér csíkos nyári ruhája

Ez a kék-fehér csíkos nyári ruha Katalin hercegné édesanyjának elegáns, hétköznapi megjelenésének klasszikus példája. A 60-as évek stílusú, kerek napszemüvegével és az egyszerű, rózsaszín kézitáskájával Carole Middleton igazi látványosságnak számított Wimbledonban.

Carole Middleton kék-fehér csíkos nyári ruhája

Carole Middleton kék-fehér csíkos nyári ruhája

3. Carole Middleton virágos jumpsuitban

Ez a ruha is azt mutatja, hogy Carole Middleton stílusa időnként mennyire izgalmas tud lenni! A kék, rózsaszín és barna virágos jumpsuit igazán merész, mégis rettentően csinos, pláne a fehér farmerkabáttal és a rózsaszín kézitáskával.

Carole Middleton kék-fehér csíkos nyári ruhája

Carole Middleton kék-fehér csíkos nyári ruhája

4. Carole Middleton pöttyös ruhában

A 2011-es Epsom Races lóversenyen résztvevő Carole Middletonnak szuperkönnyed és stílusos volt a megjelenése. A fekete pöttyös ruha és a babarózsaszín blézer a szintén rózsaszín kalappal igazi attrakcióvá tette őt a nívós sporteseményen.

Carole Middleton pöttyös ruhában

Carole Middleton pöttyös ruhában

5. Carole Middleton azúrkék ruhája

Katalin hercegné édesanyja majdnem ellopta a show-t Károly király koronázásának napján, mikor ebben a csodálatos azúrkék ruhában jelent meg. A díszes, virágos fejpánttal és a zafírköves ékszereivel igazi főméltóságként ragyogott.

Carole Middleton azúrkék ruhája

Carole Middleton azúrkék ruhája

Forrás: Woman and Home, Fotók: Getty Images