Sarolta hercegnő minden erejével igyekszik óvni Katalin hercegnét, amíg rákkezelésre kényszerül

2024. július 08.
Katalin hercegné rákbetegsége miatt továbbra is kezelésekre szorul, ez idő alatt pedig lánya, Sarolta hercegnő igyekszik gondoskodni édesanyjáról. Az anya-lánya páros között nagyon erős a kötelék.
Sarolta hercegnő minden erejével igyekszik óvni Katalin hercegnét, amíg rákkezelésre kényszerül

Komoly kihívásokkal nézett szembe a brit királyi család az elmúlt időszakban. Mind az uralkodó, mint a trónörökös felesége rákkal küzd, ami miatt folyamatos kezelés alatt állnak. Vilmos herceg és Katalin hercegné ebben a nehéz időszakban is megpróbál minél több időt tölteni gyermekeikkel, hogy ők a lehető legkevésbé sérüljenek. Még abban az esetben is, ha Katalin hercegné nem tud gyermekeivel lenni, folyamatos kapcsolatban vannak a FaceTime segítségével és igyekszik támogatni őket, ahol csak tudja. 

Úgy tűnik azonban, hogy nemcsak Katalin hercegné, hanem lánya, Sarolta hercegnő is igyekszik gondoskodni családjáról. Sarolta hercegnő nemcsak öltözködését, hanem habitusát tekintve is nagyon hasonlít édesanyjára. Sarolta, miközben igyekszik gondoskodni testvéreiről, gondját viseli a walesi hercegnének is. Ingrid Seward királyi életrajzíró szerint a hercegnő óvja, védelmezi és gondoskodik Katalin hercegnéről. 

„Azt hiszem, Sarolta valóban gondoskodik az édesanyjáról. Elég édes volt, ahogy ott állt előtte és folyamatosan beszélgettek. Sarolta úgy tűnik, tele van csodálattal az édesanyja iránt, ami szerintem szintén kedves dolog.”

Katalin hercegné és Sarolta hercegnő

Katalin hercegné és Sarolta hercegnő

Katalin hercegné nagyon közel áll édesanyjához, Carole Middletonhoz, így vélhetően nagyon fontos számára, hogy Saroltával is hasonlóan erős kapocs alakuljon ki. 

A szakértő hozzátette, hogy Katalin hercegné és Sarolta hercegnő nagyon jó viszonyt ápolnak, a walesi hercegnének pedig nagyon értékes a kötelékük. „Az anya-lánya kapcsolat különösen fontos a walesi hercegné számára, mivel nagyon szoros kapcsolatban áll saját édesanyjával.”

Sarolta hercegnő idén májusban töltötte be 9. életévét, erős köteléküket pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy a nagy alkalmából Katalin hercegné ismét megtörte a családi hagyományokat. 

A Trooping The Colour című rendezvény után Katalin hercegné állítólag nagyon kimerült. Ailsa Anderson, Erzsébet királynő korábbi sajtótitkára szerint, lehet, hogy ő a walesi hercegnő, de mindeközben édesanya és feleség is. Ugyanazon érzelmeken, aggodalmakon, és félelmeken megy keresztül, mint bárki más hasonló körülmények között. 

Forrás: Marie Claire Fotó: Getty Images