Katalin hercegné édesanyja megmutatta, hogy egy igazi stíluskirálynő

2024. július 11.
Nem Katalin hercegné az egyetlen a családjában, akinek kifinomult ízlése van, és címlapra való a megjelenése.
Katalin hercegné édesanyja megmutatta, hogy egy igazi stíluskirálynő

Noha a walesi hercegnő idén nem vett részt a wimbledoni teniszbajnokságon, édesanyja, Carole Middleton divatos, virágos ruhákban tartotta a frontot, szerdán pedig már másodszor választotta azt a ruhamárkát, ami Katalin hercegné egyik nagy kedvence.

Katalin hercegné édesanyjának, a 69 éves, háromgyerekes Carole-nak nyárias, üde megjelenést kölcsönzött a halvány rózsaszín Me+Em ruha, amiben a hónapban már másodszor jelent meg az All England Lawn Tennis and Croquet Clubban a férjével, a 75 éves Michael Middletonnal. A maxi stílusú, hosszú ujjú és zöld virágmintás ruhához Katalin hercegné édesanyja egy elegáns szürke kockás blézert és  egy barna magas sarkút párosított.

Katalin hercegné édesanyja, Carole Middleton egy halvány rózsaszín Me+Em ruhában

Katalin hercegné édesanyja, Carole Middleton egy halvány rózsaszín Me+Em ruhában

A múlt heti wimbledoni meccsen is egy Me+Em márkát választott Katalin hercegné édesanyja, és egy elefántcsont blézert viselt a virágos Cefinn maxiruhán. Szemmel látható, hogy Katalin nemcsak a szépségét, hanem a stílusérzékét is édesanyjától örökölte, aki nagy kedvelője a vidám, élénk színeknek és a virágmintáknak.  

A Party Pieces alapítója egy stílusos szalmatáskával jelent meg, valamint gyémánt karikás fülbevalóval és egy teknősbékahéjú napszemüveggel tette igazán tökéletessé a szettjét.

Katalin hercegné édesanyja, Carole Middleton egy Cefinn maxiruhában

Katalin hercegné édesanyja, Carole Middleton egy Cefinn maxiruhában

De nem Katalin hercegné édesanyja az egyetlen, aki még a Me+Emet választotta a wimbledoni meccsre szerdán. Anna hercegnő lánya, Zara Tindall fehér-zöld mintás maxit viselt egy fehér blézerrel. Ironikus módon a királyi család egy másik tagja is ugyanazt a ruhát viselte ezen a héten, méghozzá Mária dán királynő egy keddi kirándulás alkalmával, vagyis innen is látszik, hogy óriási sikere van ennek a ruhának, és nem lehet vele melléfogni!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Royal Fashion Police (@royalfashionpolice) által megosztott bejegyzés

Forrás: Pagesix, Fotók: Getty Images