Kiderült, mivel foglalatoskodik a nyilvánosság elől eltűnt Katalin hercegné

2024. március 08.
Katalin hercegnét a napokban először kapták lencsevégre a januári tervezett hasi műtétje óta. Most az is kiderült, hova tartott éppen a walesi hercegné, amikor a friss fotók készültek róla.
Katalin walesi hercegné első fotó

A walesi hercegnét kedden először fotózták le nyilvánosan karácsony óta. Katalin épp egy autóban ült édesanyjával, Carole Middletonnal, és próbált inkognitóban maradni. De vajon hova és miért kocsikázott anya és lánya? Nos, most végre ez is kiderült!

A Daily Express beszámolója szerint az anya-lánya páros éppen a szokásos reggeli rohanásban volt: éppen hazafelé tartottak, miután György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceg elvitték a Lambrook iskolába, ahová mindhárman járnak. „Látszólag egy visszafogott mosolyt is villantott Katalin hercegné, amikor édesanyja, Carole Middleton autójának anyósülésén fotózták le” – írta a lap.

Katalin hercegné utolsó nyilvános szereplésére karácsonykor került sor, amikor a királyi család többi tagjával együtt részt vett a sandringhami Szent Mária Magdolna templomban tartott misén. A hercegné az új évben egyáltalán nem mutatkozott a nyilvánosság előtt, majd januárt 17-én jött a hír a Kensington-palotától, hogy a hercegné előző nap egy tervezett hasi műtéten esett át, és hogy húsvétig – ami idén március 31-re esik – lábadozni fog, és távol marad a nyilvános királyi feladatoktól.

 

Annak ellenére, hogy a palota elég világosan megmondta, hogy mikor láthatjuk újra a walesi hercegnét, a múlt héten az egész internet lázba jött, és egészen bizarr találgatások indultak el Katalin hollétével kapcsolatban. Az indulatok, na meg az összeesküvés-elméletek annyira elszabadultak, hogy Katalin hercegné képviselője múlt csütörtökön, február 29-én közleményt adott ki, amelyben a következő állt: „A Kensington-palota januárban világossá tette a hercegné felépülésének időbeli ütemezését, és ezután csak fontos új híreket fogunk róla közölni.

Katalin hercegné férje, Vilmos herceg is részben visszalépett saját királyi kötelezettségeitől, hogy feleségéről és három gyermekükről gondoskodjon; a walesi hercegné húga, Pippa Middleton Matthews, valamint testvére, James Middleton szintén sokat segít a családnak Katalin lábadozása alatt. 

Forrás: marieclaire.com Fotó: Getty Images