Carole Middleton, a hatvanas divatikon

2021. július 05.
Katalin hercegné megszámlalahatatlanul sok fotón tűnik fel nap mint nap, de húgának, Pippa Middletonnak sincs oka panaszra. Olykor testvérük, a rendkívül helyes James Middleton is reflektorfénybe kerül, édesanyjuk, Carole Middleton azonban igyekszik kerülni a nyilvánosságot – pedig semmi oka a rejtőzködésre!

Katalin hercegné és Pippa Middleton édesanyja, a hatvanhat éves Carole Middleton eredetileg légiutas-kísérőként dolgozott, sikeres rendezvényszervező vállalkozásuk ötlete akkor pattant ki a fejéből, miután hazatértek egy külföldi megbizatásból. Katalin és Pippa még kicsik voltak, ő pedig már várandós volt a lányok öccsével, James Middletonnal.

Carole Middleton és családja: férje, Michael Middleton, fia James Middleton és lánya, Pippa

Carole Middleton és családja: férje, Michael Middleton, fia James és lánya, Pippa

Carole Middleton 1955. január 31-én született. Testvére, a multimilliomos Gary Goldsmith is nemzetközi hírnévre tett szert, ám Katalin hercegnének köszönhetően Carole nevét is világszerte ismerik. 

Kisgyerekként arról álmodozott, hogy tanítónő lesz, a szülei azonban nem engedhették meg maguknak, hogy főiskolára vagy egyetemre küldjék. Az iskola után titkárnőként kezdett dolgozni, közben pedig szorgalmasan franciául tanult – ennek köszönhetően később a British Airwaysnél kapott állást légiutas-kísérőként. 

A felhők felett ismerte meg jövendőbeli férjét, Katalin, Pippa és a szívtipró James édesapját, a másodpilótaként dolgozó Michael Francis Middletont, akivel 1980. június 21-én mondták ki a boldogító igent.

1996-ban, miután egy munkalehetőség miatt 2 évre Jordániába költöztek, végleg gyökeret vertek Nagy-Britanniában, és 1 évvel később életre hívták sikeres, partikellékeket árusító vállalkozásukat, ami a Party Pieces nevet viseli.

Carole Middleton és Fülöp herceg (II. Erzsébet királynő idén elhunyt férje)

Carole Middleton és Fülöp herceg (II. Erzsébet királynő idén elhunyt férje)

Carole Middleton – akire a fotók szerint egyre jobban hasonlít Katalin hercegné – nem keresi a nyilvánosságot, a szereplés lehetőségét örömmel átengedi a gyerekeinek. Sokak szerint annak idején ő ismertette össze Vilmos herceget és Katalint a St. Andrews Egyetemen. Hogy ez tényleg így történt-e, nem tudni, az azonban biztos, hogy Carole nagyon kedveli mindhárom gyermeke szíve választottját, azonban közülük is a focirajongó Vilmos herceg a favoritja.

Carole Middleton 5 stílusos szettje

Mindegy, hogy a ma már ötszörös nagymama (Katalin hercegné gyermekei: György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg; Pippa gyermekei: Arthur és Grace), Carole Middleton teniszmeccsre, unokanézőbe vagy épp esküvőre hivatalos-e, a megjelenése nem hagy maga után kívánnivalót. Nézd csak!

5 fotó megtekintése

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?