Blake Lively szexi szettje meghozza a kedvet a tüllszoknya viseléséhez

2024. július 18.
Hamarosan érkezik a mozikba Blake Lively legújabb filmje, amihez fotósorozat készült. Nem könnyű eldönteni, hogy a képen egy szexi tündérre vagy inkább egy balerinára hasonlít jobban a gyönyörű színésznő.
Blake Lively szexi szettje meghozza a kedvet a tüllszoknya viseléséhez

A Gossip Girl 36 éves sztárja az Instagramon mutatta be izmos hasát egy elegáns új összeállításban. Blake Lively egy nagyon művészi és kézzel készített Bode ruhát visel, amit színes és vidám minták borítanak. Blézerét levéve megmutatta teljes pompájában is az aprócska, virágmintás topját. Az összeállítást még varázslatosabbá teszi a magas derekú tüllszoknya, ami kiemeli csodás, vékony derekát.

„Így közelebb kerülhetek a Cukorszilva Tündér álmaimhoz” – írta a Blake Lively poszthoz. A Cukorszilva Tündér Pjotr ​​Iljics Csajkovszkij Diótörő című, karácsonyi témájú balettjének szereplője.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Blake Lively (@blakelively) által megosztott bejegyzés

A tüllszoknyát viselő négygyerekes anyuka egy hosszú fülbevalót, valamint több gyűrűt is viselt, és olyan ékszermárkákat választott, mint amilyen a Jacquie Aiche, az Inez Stodel és a Brent Neale. Plusz a drágaköves Christian Louboutin magas sarkújával tovább fokozta a megjelenéséhez adott csillogást. Blake Lively arany tincsei laza fürtökben omlottak a vállára. A fotózás idején lenyűgöző sminket viselt, ami tónusosabbá tette a szemeit és ajkait.

A színésznő ebben a szettben kívánta népszerűsíteni legújabb filmjét, az It Ends With Us – Velünk véget ér-t, amit az azonos című regényből adaptáltak. Április végén Colleen Hoover írónő dicsérte Blake Livelyt a filmben nyújtott alakításáért, mondván, hogy „meghaladta” a karakterrel kapcsolatos reményeit. 

Mondani sem kell, a poszt hatalmas sikert aratott a sztár 44,7 millió követője körében, több mint 416 ezer kedvelést és 1 ezer megjegyzést zsebelt be.

It Ends With Us – Velünk véget ér egy nő, Lily életét követi nyomon, akinek az élete teljesen felborul, amikor középiskolás szerelme visszatér hozzá. Blake Lively oldalán Justin Baldoni fogja alakítani a férfi főszereplőt. Továbbá a romantikus vígjátékban Hasan Minhaj, Jenny Slate, Amy Morton és Brandon Sklenar színészek is szerepelnek majd. A film 2024. augusztus 9-én kerül a mozikba Amerikában.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images