Blake Lively gyönyörű sellőruhában vette le a lábáról a közönséget

2024. május 03.
Legyen szó színészi alakításról vagy éppen a ruhatárról, Blake Lively soha nem okoz csalódást. A színésznő ugyanis a Tiffany&Co bemutatóján gyönyörű sellőruhában lepte meg a közönséget.
Blake Lively tavaszi köröm

Blake Lively a káprázatos ruháival mindig leveszi a közönséget a lábáról. Az elmúlt évek során már számtalan stílusú ruhában láthattuk már, és soha nem okozott csalódást. Volt, hogy Blake felsliccelt szoknyában mutatta meg szexi lábait, máskor pedig egy pink miniruhában mutatta meg elképesztő alakját. 

A Gossip Girl sztárja ezúttal sellőként tündökölt a Tiffany&Co New York-i bemutatóján, amelyen Pharrell Williams új ékszercsaládját mutatták be. Az eseményhez számos híresség csatlakozott, köztük Anitta, Ayo Edebiri, Rosalía és A$AP Rocky is. Annak ellenére, hogy az esemény nem kívánta meg a vörös szőnyeges megjelenést, a színészeket ez nem tántorította el attól, hogy szebbnél szebb ruhákban tündököljenek. 

Blake Lively egy gyönyörű kékeszöld ujjatlan ruhában érkezett a bemutatóra, amely csodásan kiemelte a homokóra alakját. A színésznő ruháját flitterekkel, strasszokkal és apró gyöngyökkel díszítették, amelynek mintája a pikkelyekre emlékeztet minket.

Blake Lively gyönyörű sellőruhában tündökölt

Blake Lively gyönyörű sellőruhában tündökölt

Blake egy csillogó, fehér magas sarkút társított az ikonikus maxiruhához, hosszú haját pedig nagy hullámokban viselte. Az esemény tiszteletére Blake több ékszert is viselt, azonban ahogy már tőle megszokhattuk, mindezt ízlésesen tette. A színésznő egy gyémánt karkötőt, két hatalmas gyűrűt, és egy gyémántokkal díszített fülbevalót viselt. 

Forrás: DailyMail Fotó: Getty Images