Blake Lively és Gigi Hadid összeöltöztek és kézen fogva pózoltak a vörös szőnyegen

2024. július 23.
A két színésznő a Deadpool & Rozsomák premierjén járt.
Blake Lively és Gigi Hadid összeöltöztek és kézenfogva pózoltak a vörös szőnyegen

Ki mondta, hogy csak a párok öltözhetnek össze? A sztárok egészen biztosan nem így gondolják. Blake Lively és Gigi Hadid a Deadpool & Rozsomák premierjén például összehangolt outfitekben jelentek meg, és kéz a kézben pózolva álltak modellt a kameráknak.

A két sztár nemcsak egyszerűen összeöltözött, hanem a film által ihletett szetteket vett fel a vörös szőnyegre hétfőn New Yorkban. Blake Lively egy vörös, váll nélküli Atelier Versace kezeslábast viselt fekete csipkedíszítéssel, mintegy fejet hajtva férje, Ryan Reynolds szerepe előtt. A harminchat éves színésznő egy hozzáillő cipővel, egy pár fülbevalóval és fekete táskával egészítette ki az outfitjét, míg a haját egyszerű lófarokba fogta.

@marieclairehun

Blake Lively és Gigi Hadid a Deadpool & Rozsomák premierjén összehangolt outfitekben jelentek meg, és kéz a kézben pózolva álltak modellt a kameráknak.💛❤️ #blakelively #gigihadid #deadpool #fashion #divat #redcarpet

♬ suono originale – Magrì Alberto

 

Ami Hadidot illeti, őt Hugh Jackman Rozsomákja inspirálta a ruhaválasztásban: a modell egy sárga Miu Miu szettet viselt, pánt nélküli kendő felsővel és vastag öves, alacsony derekú midiszoknyával. A huszonkilenc éves sztár karperecekkel, vaskos arany nyaklánccal, fekete tűsarkú cipővel és sárga kézitáskával idézte meg a Marvel-filmek hangulatát. A két főszereplő ennél sokkal visszafogottabb volt: Hugh Jackman és Ryan Reynolds a klasszikus fekete öltöny mellett tették le a voksukat.

A négy sztár együtt is pózolt a vörös szőnyegen, és természetesen csodásan festettek. Blake Lively és Ryan Reynolds pedig még mindig nagyon jól mutatnak együtt!

Gigi Hadid barátnője, Blake Lively is áldását adta kapcsolatára Bradley Cooperrel

Ryan Reynolds, Blake Lively, Gigi Hadid és Hugh Jackman a Deadpool & Rozsomák premierjén

A Deadpool & Rozsomák július 25-én kerül a mozikba Magyarországon.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images