Bradley Cooper és Gigi Hadid a felhők felett jár – imádni való videó került elő a párosról

2024. május 27.
Bradley Cooper és Gigi Hadid az idei évben vállalta fel kapcsolatát, a sztárpár pedig azóta láthatóan boldogabb, mint valaha. Ezúttal egy zenei fesztiválon kapták őket lencsevégre, ahol irtó aranyosan táncoltak együtt.
Bradley Cooper és Gigi Hadid a felhők felett jár

Tavaly ősszel robbant fel az internet, amikor kiderült, hogy Bradley Cooper a világhírű színész nem mással randizik, mint az amerikai szupermodellel, Gigi Hadiddal. Az akkoriban megszerzett fotók alapján még senki sem tudott konkrét következtetéseket levonni, ugyanis kívülről csak annyi látszódott, hogy a páros együtt érkezik meg egy vacsorára, majd egy autóval is távoztak.

Gigi Hadid és Bradley Cooper románca a tavalyi év egyik legmegdöbbentőbb pillanata volt, így nem csoda, hogy a bámészkodó paparazzók le sem vették a szemüket a sztárpárról. Hadid és Cooper olyannyira szeretett volna elmenekülni a nyilvánosság elől, hogy Taylor Swift Rhode Island-i kúriájába menekültek. A páros az idei évben felhagyott a titkolózással és láthatóan a felhők felett járnak a boldogságtól. Az első randifotók még januárban láttak napvilágot: akkor Hadid és Bradley Cooper London utcáin sétálgattak kézen fogva. 

Boldogságuk láthatóan azóta is töretlen, ugyanis nemrég a kaliforniai Napában, egy zenei fesztiválon kapták őket lencsevégre. A pár imádni valóan táncolt a tömegben Stevie Nick Dreams című dalára. A modell kék sapkában, a színész pedig egy fehér pulcsiban látható a videón. Hadid és Cooper két héttel korábban Taylor Swift párizsi koncertjén élvezték egymás társaságát. 

@ginnecarow Stevie Nicks today at @BottleRock Napa Valley with a side of Gigi and Bradley #celebrity #bottlerock #napa #celebritysighting #fypage ♬ original sound - GINNECA ROW

Ezen alkalommal azonban Bradley Cooper nemcsak a közönségben tapsolt, hanem előadta a Csillag születik című film egyik ikonikus dalát is, amely Maybe It’s Time címre hallgat. 

„Határozottan egyre komolyabb a helyzet, teljesen odavannak egymásért” – mesélte a Page Sixnek egy, a pároshoz közel álló forrás.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images