A sztárok is megérkeztek Párizsba – Zendaya ismét elkápráztatta a közönséget

2024. július 26.
Zendaya hétről hétre elkápráztatja a közönséget, így nem meglepő, hogy amint megérkezett Párizsba, szinte minden szem az Eufória sztárjára szegeződött. Ezúttal egy letisztult, azonban annál dögösebb ruhára esett a választása.
A sztárok is megérkeztek Párizsba - Zendaya ismét elkápráztatta a közönséget

Hamarosan elkezdődik a 2024-es párizsi olimpia, éppen ezért már az egész világ teljes lázban ég. Nemcsak a sportolók és a szurkolók várják már nagyon a rangos eseményt, hanem a hírességek is. Az olimpia nyitóünnepsége előtt a sztárok is tettek róla, hogy minden szem rájuk szegeződjön. 

A párizsi Louis Vuitton Alapítvány által rendezett ünnepségen olyan hírességek jelentek meg, mint Snoop Dogg, Elizabeth Banks, Charlize Theron vagy Zendaya. Nem meglepő, hogy az Eufória sztárja – szokásához híven –, ismét a rivaldafény középpontjába került, hiszen ruhakölteményeivel hétről hétre elkápráztatja a közönséget. Zendaya kisugárzása képernyőn keresztül is elbűvölő, azonban ez különösen érezhető akkor, amikor rálép a vörös szőnyegre. A színésznőt szinte azonnal felkapja a média, köszönhetően a feltűnő megjelenésének, függetlenül attól, hogy éppen mennyire extravagáns kreációt visel. Legutóbb például Zendaya wimbledoni teniszezős szettje robbantotta fel az internetet, viszont a mostani, párizsi összeállítása is magáért beszél. 

Zendaya Párizsban

Zendaya Párizsban

Zendaya az elegáns és letisztult megjelenés mellett döntött, amelyhez egy kis Louis Vuitton táska is társult. A színésznő egy gyönyörű, spagettipántokkal ellátott maxiruhában vonzotta magára a tekinteteket, és mondanunk sem kell, hogy szó szerint ragyogott Franciaország fővárosában. Letisztult megjelenését a sminkje is jól tükrözte, hiszen ezúttal is a „minimalizmusra” törekedett. 

Az eseményre néhány nappal azután került sor, hogy kiderült, miszerint Zendaya és az Eufória alkotója, Sam Levinson között érezhető némi feszültség. Állítólag Sam a The Idol című sorozatra fordította a figyelmét a közkedvelt sorozat harmadik évada helyett.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images