Zendaya álomszerű hófehér ruhában ragyogott túl mindenkit

2024. április 08.
Zendaya az elmúlt napokban több káprázatos ruhában is megmutatta bámulatos alakját. Az utolsó egy hófehér outfit volt, amiben a színésznő angyalként ragyogott.
Zendaya Louis Vuitton

Dűne második része után hamarosan mozikba kerül Zendaya másik aktuális nagy dobása, a Challengers is, a Szólíts a nevedent is jegyző Luca Guadagnino új filmje. A filmben Zendaya egy profi teniszezőt alakít, aki forró szerelmi háromszögbe keveredik egy másik sportolóval és annak legjobb barátjával.

Az új mozihoz kapcsolódó premierkörúton Zendaya ismét rendre elképesztő szettekben jelenik meg, még ha ezúttal kicsit visszafogottabb darabokat is választ, mint a Dűne népszerűsítésekor. Kezdte a sort egy csoda szép, magasan felsliccelt zöld estélyivel, ami mintájával utalt a filmre – és nem mellesleg elképesztően állt a karcsú, magas Zendayának.

Zendaya a magasan felsliccelt zöld estélyiben

A sydney-i promóeseményre Zendaya egy egyedi Lacoste szettet választott, ami stílusosan a sportruházatok előtt tisztelgett, persze jó nagy csavarral. A hófehér szett egy ujjatlan crop felsőből és egy magasított derekú extra mini sortból állt.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

zendayaverse (@zendayaverse) által megosztott bejegyzés

 

Zendaya álomszerű Louis Vuitton ruhája

Az április 6-i harmadik és egyben utolsó megjelenésére a színésznő ismét teniszfehérben érkezett. Az egyedi Louis Vuitton szettje egy fehér, pánt nélküli, drapp derekú ruhából állt, amelynek strukturált mídere egy áttetsző, padlóig érő szoknyába torkollott. A vékony derekát egy keresztbe tett, szintén élénkfehér színű bőrszíj emelte ki.

Zendaya egyedi Louis Vuitton ruhája

Zendaya egyedi Louis Vuitton ruhája

Zendaya a Louis Vuitton ruháját Bulgari gyémánt choker nyaklánccal és fülbevalókkal egészítette ki. Újonnan mézszőke haját lágy, régi hollywoodi hullámokba göndörítette, amelyek csodásan omlottak a hátára.

Zendaya a Louis Vuitton ruháját Bulgari gyémánt choker nyaklánccal és fülbevalókkal egészítette ki

Zendaya a Louis Vuitton ruháját Bulgari gyémánt choker nyaklánccal és fülbevalókkal egészítette ki

Az összes megjelenés közül, amit Zendaya eddig viselt a Challengers sajtóturnéján, ez volt a legéteribb, ami természetesen szintén illeszkedett a film tenisz témájához. (A fehér szín a profi teniszezők öltözékének gyakori színe; Wimbledonban, a tenisz egyik legrangosabb versenyén ez az egyetlen árnyalat, amelyet a játékosok viselhetnek.)

Fotó: Getty Images