Zendaya bombázóként, csipkeruhában libbent be a Met-gála vacsorájára

2024. május 06.
Zendaya egy lélegzetelállító vintage John Galliano csipkeruhában jelent meg a Met-gála elővacsoráján, ahol minden szem rászegeződött.

Zendaya valóságos bombázóként libbent be a Met-gála elővacsorájára. A színésznő egy gyönyörű csipkeruhában bűvölte el a jelenlévőket, amint csatlakozott Jennifer Lopezhez és az elegáns Sienna Millerhez a sztárokkal teli eseményen New Yorkban. Zendaya egy lélegzetelállító vintage John Galliano ruhát választott a divatház 1998-as Haute Bohemia kollekciójából a bulira, amit a Vogue főszerkesztője, Anna Wintour  otthonában rendeztek meg a divatvilág egyik legkiemelkedőbb eseménye előtt.

Zendaya a Met-gála elővacsoráján

A Zendaya által viselt testre simuló, félig áttetsző fehér ruha hálós dekoltázsát pillangók és egy masni díszítették, a fehér tűsarkú cipő pedig tökéletesen kiegészítette a sztár megjelenését. A színésznő elegáns ruhájának rózsaszín virágos részleteihez illő monokróm, rózsás árnyalatú sminket választott, a csipkés ruha finomságát pedig egy sötét, hosszú manikűrrel vadította meg.

Zendaya világosbarna, kulcscsontig érő bobfrizuráját lazán besütve viselte, amint kiszállt az autóból stylistja, Law Roach társaságában Anna Wintour lakása előtt. Az Dűne és az Eufória sztárját még a szakadó eső sem állította meg abban, hogy pár szót váltson a rajongóival és aláírásokat osztogasson.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images