Zendaya merész teniszruhában mutatta meg csodás alakját

2024. április 23.
Ha Zendaya nyilvánosság elé lép, biztosak lehetünk benne, hogy ruhaválasztása ötcsillagos. Legutóbb egy kivágott Jacquemus teniszruhával lepte meg a közönséget.

Ha divatválasztásról van szó, Zendaya nem tud hibázni, újra és újra bebizonyítja, mennyire átgondolt minden egyes szettje. Ez legutóbb sem volt másképp, amikor Challengers című mozifilmjét promotálta Beverly Hillsben, az eseményre pedig a film tematikájához, a teniszhez illő Jacquemus tervezésű, kivágott ruhát választott. A galléros ruha egyszerre volt retró és sportos, és mutatta meg a fiatal színésznő bámulatos alakját. 

Zendaya ’60-as éveket idéző pasztellrózsaszín ruhájára a színben harmonizáló Jacquemus Les Slingbacks Cubisto Hautes cipő tette fel a koronát.

Zendaya Jaquemus ruhában Beverly Hills-ben

Zendaya Jaquemus ruhában Beverly Hillsben

Zendaya ruhaválasztásai

Zendayát ezúttal is jó barátja, a legendás sylist (avagy imázsépítész), Law Roach öltöztette, akivel az elmúlt években sokszor bizonyították már, mennyi kreativitás és lehetőség rejlik a divatban. Zendaya és Roach több mint egy évtizede dolgoznak együtt. Roachnak köszönhető, hogy a színésznő igazi ikonná nőtte ki magát a divatvilágban. Zendaya ma már olyan divat- és szépségápolási világmárkákkal dolgozik együtt, mint a Lancôme, a Valentino, a Bulgari és Louis Vuitton, utóbbinak 2023-ban lett a nagykövete. 

Zendaya kapcsolata Jacquemusszal egészen 2019-re datálható, amikor a színésznő a Teen Choice Awardson a francia márka ruháját viselte. Azóta számtalan alkalommal bújt Jacquemus szettbe, például a Pókember: Idegenben című mozi bemutatóján is Jacquemust viselt.

A Challengersben Zendaya egy visszavonult teniszprofit alakít, aki szerelmi háromszögben találja magát két sporttársával. A Josh O’Connor és Mike Faist főszereplésével készült filmet Luca Guadagninónak, a Call Me by Your Name rendezőjének köszönhetjük. 

Forrás: Vogue Fotók: Getty Images