Imádjuk Jennifer Lopez laza eleganciáját, ami mellett a legnehezebb időkben is kitart

2024. augusztus 12.
Egyre biztosabb, hogy Jennifer Lopez házassága a végéhez közeledik. Az énekesnő azonban a magánéleti problémák ellenére is divatosan, sőt sikkesen jelenik meg mindennap a nyilvánosság előtt.
Jennifer Lopez stílusa

Jennifer Lopez ismét rendkívül elegánsan nézett ki, amikor a hétvégén az ikrei, Max és Emme társaságában egy laza ebédre indult Beverly Hillsben. Mit sem törődve a válási pletykákkal, az énekesnő hozta a formáját: egy mostanában rendkívül divatos bő szárú farmert, és egy sötétszürke blézert választott az alkalomra. A megjelenését egy nyitott orrú, pántos magas sarkú cipővel tette teljessé, míg fürtjeit egy sima kontyba fogta, hagyva, hogy frufruja finoman a homlokára hulljon. A Jennifer Lopezről készült képeket itt lehet megnézni.

Ez az a laza, mégis elegáns stílus, ami az elmúlt időben Jennifer Lopez védjegyévé vált. Egész nyáron hasonló erőt és magabiztosságot sugárzó szettekben jelent meg.

Jennifer Lopez laza, mégis elegáns stílusa

Jennifer Lopez laza, mégis elegáns stílusa

Az egyik kedvenc outfitunk Jennifer Lopeztől az volt, amikor néhány hete a trendi bő szárú farmerét egy hófehér crop toppal és egy oversize fehér zakóval kombinálta. 

Jennifer Lopez stílusa magabiztosságot sugároz

Jennifer Lopez stílusa magabiztosságot sugároz

De van, amikor szimplán csak az eleganciára koncentrál, és a laza farmert szövetnadrágra cseréli, hogy igazi kemény üzletasszony-energiákat sugározzon magából. 

Az erőre és magabiztosságra pedig szüksége is van Jennifer Lopeznek ezekben a nehéz időkben. Mostanra ugyanis szinte biztossá vált, hogy a házasságát Ben Afleckkel nem lehet megmenteni. Belsős információk szerint Jennifer Lopez és Ben Affleck a nyár végén fogják hivatalossá tenni a különválásukat.

Fotó: Getty Images Forrás: Daily Mail