Jennifer Lopez sportos szettben mutatta meg elképesztő alakját

2024. március 26.
Jennifer Lopez Instagramon mutatta meg bombasztikus alakját, nem sokkal az után, hogy a netezők durván nekiestek rágóköpködős videója miatt.
Jennifer Lopez horoszkóp szoknya

Az 54 éves Jennifer Lopez újra és újra elkápráztat minket sportos és elképesztően csinos alakjával: ezt tette legfrissebb Instagram-fotóival is, melyeken egy testhezálló, palackzöld edzős szettben mutatta meg formáit. A funkcionális, mégis dögös darab jól kiemeli Jennifer Lopez karcsú és nőies formáit és persze az énekes-színésznő irigylésre méltó hasizmát is látni engedi.

Jennifer Lopez egyébként viszonylag gyakran oszt meg magáról edzőtermi vagy más sportos hangulatú fotót, ezzel is motiválva követőit a mozgásra. A köztudottan aktív sztár bepillantást engedett már jógaóráiba és táncpróbáiba is, de korábban azt is elárulta, hogy súlyzós edzésekkel és rúdtánccal is fitten tartja magát. A friss poszt egyébként nem sokkal azután landolt, hogy a közösségi médiában csúnyán meggyalázták az énekesnőt: előkerült egy felvétel, amin Jennifer Lopez nemes egyszerűséggel az asszisztense kezébe köpi használt rágóját, ami sokak szerint finoman szólva is bunkó gesztus volt.

Ha a viselkedésére nem is mindig, az alakjára teljes joggal lehet büszke Jennifer Lopez, és az is érthető, hogy szívesen mutatja meg nyilvános eseményeken csinos vonalait és kidolgozott izmait. Mi most összegyűjtöttük néhány különösen emlékezetes „villantós” szettjét!

Jennifer Lopez legszexibb villantós szettjei

1. Minden fókusz a kockákon

Jennifer Lopez már 2021-ben is szívesen feszítette hasfalát a vörös szőnyegen – ez a barna, csillogó szett gyakorlatilag minden mást eltakart, csak az énekesnő (meglehetősen látványos) kockáit mutatta meg.

2. Jennifer Lopez legendás zöldje

Ma már tényleg legendás darabnak számít ez a zöld Versace estélyi, amit csak „dzsungelruhaként” emlegettek a médiában. Az elegáns és meglehetősen látványos darab a sztár dekoltázsát, hosszú combjait és persze hasát is látni engedi.

3. Szinte semmi

Egy másik emlékezetes zöld darab ez a látványos, csillogó estélyi, amit Jennifer Lopez az InStyle kedvéért húzott fel. Ez az izgalmas szabású ruha tényleg alig takart valamit a sztárból, aki így büszkén megmutathatta idomait.

4. Jennifer Lopez, a félpucér femme fatale

J.Lo a tavalyi LACMA alkalmából viselte ezt a mesés Gucci szettet, amely nemcsak dekoltázsát mutatta meg, de pucérruhaként az énekesnő hasát és lábát sem igazán rejtette el a kíváncsi szemek örül. Bájos, mégis drámai összeállítás, ami méltón tiszteleg Jennifer Lopez idomai előtt.

5. Modern mellvértben

A tavalyi évben hódítottak a sztárok körében a fém, futurisztikus hatású mellvértek, és természetesen Jennifer Lopez sem hagyhatta ki az alkalmat a hasvillantásra. A sztár Grace Ling extravagáns kreációját választotta az Elle Women in Hollywood 2023-as eseményére, és szerintünk csodálatosan nézett ki benne!

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images