Jennifer Lopez extravagáns szettben és egy méregdrága táskával járja Párizs utcáit

2024. május 10.
A Met-gála vége után Jennifer Lopez szinte egyből Franciaországba vette az irányt, ahol egy extravagáns szettben lépett Párizs utcáira. A megjelenéshez egy méregdrága Birkin táska is párosult.
Jennifer Lopez egy extravagáns szettel lépett Párizs utcáira

A Met-gálának köszönhetően az elmúlt napok a csillogásról és a ragyogóbbnál ragyogóbb kosztümökről szólt. Minden sztár igyekezett, hogy a legjobb formáját nyújthassa, ez alól pedig Jennifer Lopez sem volt kivétel. Az énekesnő királynőként pózolt a kristályokkal díszített áttetsző ruhájában. Jennifer Lopez szereti évről évre meglepni a közönséget, éppen ezért nemcsak a különböző filmekből és dalokból igyekszik kihozni a maximumot, hanem a ruhatárából is. 

Lopez a Met-gála után szinte rögtön Franciaországba repült, így az énekesnőt nemrég Párizs utcáin kapták lencsevégre. Jennifer Lopez egy laza, de mégis elegáns összeállításban lépett ki az egyik épületből. Egy fehér, gombos inget viselt, amelyet nem tűrt be, ezzel is erősítve a könnyed megjelenést. Az inget egy laza, bő szárú farmernadrággal társította, amelynek elejét zsebek és néhány szabásvonal díszítette. Ezek bő szárú nadrágok láthatóan Lopez kedvenc darabjai közé tartoznak, ugyanis az utóbbi időben szinte csak hasonlókat viselt az utcán. 

Jennifer Lopez egy extravagáns szettel lépett Párizs utcáira

Jennifer Lopez egy extravagáns szettel lépett Párizs utcáira

A megjelenését egy hosszú oversize kabáttal és magas sarkú cipővel tette teljessé. Persze ezúttal sem maradhatott el az óriási napszemüveg, ami már-már Jennifer Lopez védjegyévé vált. Kiegészítőként egy fehér Hermés Birkin kézitáskát választott, amelynek ára 20 ezer dollár, azaz körülbelül 7 millió forint felett van. Ez majdnem tízszerese egy New York-i lakás bérleti díjának. 

Forrás: Marie Claire Fotó: Getty Images