Ezek voltak Jennifer Lopez leglátványosabb fellépőruhái

2024. április 11.
Jennifer Lopez szereti évről évre meglepni a közönséget, legyen szó egy dalról, filmről, vagy éppen a ruhakölteményeiről. Az énekesnő az évtizedek során már elsajátította a kimagasló színpadi kosztümök viselésének művészetét. Mutatjuk a kedvenceinket.
Ezek voltak Jennifer Lopez legextrémebb fellépős ruhái

Jennifer Lopez soha nem fél egy új arcát megmutatni, éppen ezért előszeretettel kísérletezik az újabbnál újabb stílusirányzatokkal, legyen szó öltözködésről, frizuráról, zenéről vagy éppen filmekről. Legutóbb például előszedte a„piszkosfarmer-trendet”, éppen ezért egy koszos farmerben járta New York utcáit. Persze ez csak egy a sok közül, hiszen az elmúlt évek során már rengeteg oldalát csillogtatta meg a közönség előtt. Akadt olyan, amikor Jennifer Lopez elképesztően sportos szettben mutatta meg alakját, volt, hogy kimaxolta a maffiafeleség-stílust, de habos-babos rózsaszín ruhák sem állnak tőle távol. Ennek ellenére, mint ahogyan az lenni szokott, az énekesnő teljesen más stílusú ruhákat visel a hétköznapokban, a vörös szőnyegen, na meg persze a fellépéseken. A hétköznapokban legtöbbször sportos, de mégis elegáns ruhákban láthatjuk monokróm színekkel társítva, azonban mondanunk sem kell, hogy a színpadon vadabbnál vadabb ruhakölteményekben áll a mikrofon mögé.

Jennifer Lopez az évtizedek során mondhatni már elsajátította a kimagasló színpadi kosztümök viselésének művészetét, legyen szó egy sima crop top felsőről, flitteres és szépen kidolgozott ruhadarabokról, vagy a mostanában nagy népszerűségnek örvendő pucérruhákról. Sokan minden idők legikonikusabb divatpillanatának tartják, amikor JLo egy trópusi mintás, mélyen dekoltált zöld Versace ruhában jelent meg az első Grammy-gálán. Ennek már több mint 20 éve, az énekesnő pedig azóta is évről évre lenyűgözi a világot. Hihetetlen színpadi stílusa már-már utánozhatatlan, éppen ezért összegyűjtöttünk néhány ikonikus darabot, amelyeket a koncertjein viselt. 

1. Jennifer Lopez öt ruhát mutatott be a 2020-as Super Bowl félidei show-jában

Jennifer Lopez öt ruhát mutatott be a 2020-as Super Bowl félidei showjában

Jennifer Lopez öt ruhát mutatott be a 2020-as Super Bowl félidei show-jában

Az első számú helyre mindenképpen azt az ikonikus divatpillanatot emelnénk ki, amikor Jennifer Lopez öt különböző szettel kápráztatta el a közönséget. JLo a műsor elején egy nagy rózsaszín szoknyában lépett fel, ami egy arannyal díszített, ujjatlan, fekete bőrből készült Versace bodyt rejtett maga alatt. A Versace szerint az együttes kivételes minőségű bőrből készült, amit szegecsekkel és Swarovski kristályokkal díszítettek. 

2. Jennifer Lopez bevállalós ruhája 

Jennifer Lopez bevállalós ruhája 

Jennifer Lopez bevállalós ruhája

Jennifer Lopez még 2017-ben viselte ezt a gondosan kidolgozott ruhát, amelyet sokan elég bevállalósnak gondoltak, és nem is véletlenül. A ruha kétoldalt egészen a csípőjéig volt felvágva. Ez persze egyáltalán nem hozta zavarba az énekesnőt és szokás szerint hihetetlen alakítást nyújtott. 

3. Jennifer Lopez Versace bodyja 

Jennifer Lopez Versace bodyja 

Jennifer Lopez Versace bodyja

Az összeállításokban már láthatjuk, hogy Jennifer Lopez szoros kapcsolatot ápol Donatella Versacéval, ugyanis rengeteg fellépőruhája származik a divatházból. Ilyen például ez a szexi trópusi tematikájú body is és a hozzá illő kabát. JLo az összeállítást még 2014-ben viselte. 

4. Jennifer Lopez mintás kezeslábasa 

Jennifer Lopez mintás “kezeslábasa” 

Jennifer Lopez mintás „kezeslábasa”

Jennifer Lopez nagy lendülettel indította el a 2015-ös American Music Awards díjátadóját, ugyanis egy tetőtől talpig mintás és kövekkel ellátott kezeslábast viselt. Ezúttal pedig nem énekelt, hanem egy táncegyveleget adott elő az akkori legnagyobb slágerekből. 

5. Jennifer Lopez mesebeli ruhája 

Jennifer Lopez mesebeli ruhája 

Jennifer Lopez mesebeli ruhája

Az énekesnő soha nem félt egy kis csillogástól, ezt pedig az egyik Las Vegas-i fellépésén is bebizonyította. JLo a fehér tollak alatt egy Swarovski kristályokkal díszített bodyt viselt.

Forrás: Harpers Bazaar Fotó: Getty Images