Jennifer Lopez felháborította az internetet lekezelő viselkedésével

2024. március 27.
Jennifer Lopez egy régebbi videón viselkedik sokak szerint elfogadhatatlan módon az asszisztensével.
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez körül felkavarodtak a hullámok egy hat évvel ezelőtti videó kapcsán. 

Az X-en (korábban Twitter) egy régi felvétel kezdett keringeni, amin az látható, hogy Jennifer Lopez lazán a személyi asszisztense tenyerébe köpi a rágóját New Yorkban. A felvétel az Álommeló című film forgatásán készült, ahol a később elmondottak alapján Jennifer Lopez épp egy jelenet előtt beszélget színésztársával, aztán besiet a képbe az asszisztense, kitartja a kezét, az énekesnő pedig beleköpi a rágóját.

Sokakat teljesen kiakasztott a jelenet. Szerintük Jennifer Lopez nagyon „bunkó”, „goromba”, „otromba” módon viselkedett a helyzetben. „Miért nem köpte bele egy zsebkendőbe, vagy nyelte inkább le a rágót?” kérdezte valaki. Egy másik kommentelő szerint még az is jobb lett volna, ha Jennifer Lopez simán az utcára köpi a rágót, mert a videón látható viselkedés egyszerűen elfogadhatatlan. A kommentelők szerint Jennifer Lopez a videón látható viselkedésével durván megalázta az asszisztensét, és ezt nem lehet elbagatellizálni. 

Jennifer Lopez az Álommeló című film forgatásán egy asszisztenssel

Jennifer Lopez az Álommeló című film forgatásán egy asszisztenssel

Mások azt írták, hogy filmforgatásokon ez egy teljesen bevett szokás: „A színészek gyakran rágóznak a jelenetek közben, és ha elindul a felvétel, megszokott dolog, hogy az asszisztensük tenyerébe köpik ki. Nem Jennifer Lopez az egyetlen, aki ezt csinálja.”

Végül állítólag a videón látható asszisztens azt nyilatkozta, a forgatásnak azon a pontján a színésznő nem hagyhatta el a kijelölt helyét és Jennifer Lopez egy zsebkendőbe köpte a rágóját, ami valóban bevett szokás forgatásokon. 

Forrás: mirror.co.uk    Fotó: Getty Images