Jennifer Lopez egy piszkos, de elképesztően drága farmerban járta New York utcáit

2024. április 10.
Jennifer Lopez szereti kipróbálni és megmutatni az újabbnál újabb stílusirányzatokat. Ezúttal egy koszos farmerban járta New York utcáit, amelynek ára megdöbbentő.
Jennifer Lopez horoszkóp szoknya

Kétség sem fér hozzá, hogy Jennifer Lopez mindig szereti valami stílusváltással lenyűgözni a közönséget. Erre remek példa amikor sokakhoz hasonlóan kimaxolta a maffiafeleség-stílust, bizarr napszemüvegben sokkolt Párizsban, vagy éppen áttetsző arany csipkében ragyogott. 

Jennifer Lopez ezúttal úgy döntött, hogy egy koszos farmerban fog végigvonulni New York utcáin. A látszat persze ne tévesszen meg senkit, ugyanis az általa viselt bő farmer, amely már megkopott, kifakult és foltos az Acne Studio által készített darab. A nadrág 620 dollárba, azaz körülbelül 223 ezer forintba kerül.

Jennifer Lopez piszkos farmerban járta New York utcáit

Jennifer Lopez piszkos farmerban járta New York utcáit

Az 54 éves énekesnő a farmert egy kék Intimissimi Modal kasmír garbóval, és egy sötétkék kabáttal párosította. Jennifer Lopez a kék tematikát kicsit megtoldva, egy szintén kék szarvasbőr magassarkú csizmát viselt, kiegészítve egy Chanel táskával. A szett megkoronázásaként egy 520 dolláros Gucci napszemüvegre esett a választása, amely körülbelül 187 ezer forintnak felel meg. 

A “piszkos farmer-trend”, amely homokosnak vagy koszosnak tűnő részletekkel díszíti a kabátokat, illetve a nadrágokat úgy tűnik, hogy az utóbbi években újra visszatér majd a divat világába. A trend még a 2000-es években örvendett nagy népszerűségnek. Olyan nagy divatmárkák indították el, mint például a Balenciaga, Rick Owens, Diesel vagy a Blumarine. 

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images