880 ezer forintos nyaklánc és Gucci bikini – így ünnepelte a születésnapját Dua Lipa

2024. augusztus 23.
Nagyon úgy tűnik, hogy Dua Lipa nemcsak a pucérruhák, hanem a bikinik koronázatlan királynője is. Az énekesnő egy extravagáns szettben ünnepelte a 29. születésnapját.
880 ezer forintos nyaklánc és Gucci bikini - így ünnepelte születésnapját Dua Lipa

Dua Lipa nemcsak zenei karrierjéről, hanem öltözködési stílusáról is híres. Fogalmazhatnánk úgy is, hogy a merész partiszettek és a pucérruhák koronázatlan királynője. Az énekesnőt – védjegyéhez híven –, sokszor láthatjuk extravagáns szettekben, hiszen Dua Lipa leginkább a glam-rock stílusáról ismert.

Habár még nem nevezték ki a fürdőruhák királynőjének, kétségtelen, hogy az előadó imádja az elegáns bikiniket. Erre ékes bizonyítékként szolgál Instagram-oldala is, ahol szinte „megszámlálhatatlan” mennyiségű bikinis képet posztol minden lehetséges színben, méretben és stílusban. 

Az énekesnő augusztus 22-én ünnepelte 29. születésnapját, erre a különleges alkalomra pedig egy extravagáns bikiniszettet választott. Az összeállítást természetesen megosztotta az oldalán is, a fotón pedig egy csokor lufi társaságában bűvölte el a közönséget. Dua Lipa tetőtől talpig dizájnerdarabokat viselt. Dua Lipa narancssárga Gucci bikinijének összértéke 850 dollárnak, azaz körülbelül 300 ezer forintnak felel meg.  

Az énekesnő a fémes hatást keltő bikinit egy csillogó aranykristályokkal borított hálós felsővel egészítette ki, azonban még mindig nem ez volt az igazi „főattrakció.” Dua Lipa megjelenését egy szintén Gucci ékszerrel, pontosabban egy Marina Chain nyaklánccal tette teljessé.

Az ékszer 2490 dollárt, azaz körülbelül 880 ezer forintot ér. Az énekesnő gyakran visel tervezők által készített ékszereket, nyakláncokat. Habár a Tiffany & Co. darabjait viseli a leggyakrabban, a Gucci stílusa is régóta bevált a ruhatárában.

Forrás: Instagram Fotó: Getty Images