Dua Lipa Budapesten járt egy titkos forgatáson

2024. június 12.
Dua Lipa legújabb, Radical Optimism című albumának egyik dalához forgatott klipet Budapesten.
Dua Lipa Budapest

Dua Lipa nemrég kezdte meg európai miniturnéját Berlinben. A brit születésű, koszovói-albán származású színésznő igyekszik a turné minden pillanatát kiélvezni, amelyekből jó sokat megoszt követőivel is az Instagramon.

Innen tudhatjuk, hogy Dua Lipa Olaszországban imád tésztát enni, Caprin járt egy divatbemutatón, fellépett a Pulai Amfiteátrumban Horvátországban… és leforgatott egy videoklipet Budapesten!

A Refresher.hu belsős információi szerint Dua Lipa a Falling Forever című dalához forgatott klipet az etyeki Korda Studióban. Ezután utazhatott tovább Pulába, Horvátországba.

A 28 éves Dua Lipa mára egyet jelent a modern popzenével. Az énekesnő 2015-ben robbant be a köztudatba New Love című kislemezével. Innentől kezdve Dua Lipa karrierje meredeken ívelt felfelé olyan slágereknek köszönhetően, mint a New Rules, a Don’t Start Now és a Levitating

A még mindig nagyon fiatal Dua Lipa tehetségét és elismertségét mutatja az is, hogy olyan neves előadók kérték már fel együttműködésre, mint Calvin Harris, Miley Cyrus vagy Elton John.

De Dua Lipa nemcsak zenei tehetségével, hanem divatérzékével is felhívta magára a figyelmet. Stílusa merész és előremutató, ami miatt a legnagyobb divatházak is szívesen dolgoznak vele. Az európai turné során a Capriban tett megálló oka például a Jacquemus márka divatbemutatója volt, melynek tervezője külön Dua Lipára tervezett egy gyönyörű türkiz ruhát az eseményre.

Forrás: Instagram     Fotó: Getty Images