Jude Law lánya egy gyönyörű bársonyruhában mutatta meg alakját a Velencei Filmfesztiválon

2024. szeptember 05.
Jude Law lányát mindig nagy figyelem övezi a vörös szőnyeges eseményeken, ami nem csoda, hiszen a feltörekvő modell remekül ért a divathoz. Ezúttal egy bársonyruhában nyűgözte le a közönséget.
Jude Law lánya egy gyönyörű bársonyruhában mutatta meg alakját a Velencei Filmfesztiválon

Jude Law és Sadie Frost 23 éves lánya már most hatalmas figyelmet kap a vörös szőnyeges eseményeken, ami persze nem véletlen, hiszen ruha-összeállításaival mindig magára vonzza a tekinteteket. Jude Law lánya, Iris Law legutóbb például egy ezüstös pucérruhát választott az Oscart követő Vanity Fair-bulira. A feltörekvő modellt láthattuk már nagyobb divatházak rendezvényein, a Met-gálán, továbbá a 2023-as cannes-i filmfesztiválon is. 

Jude Law lánya ezúttal a Velencei Filmfesztiválon bűvölte el a közönséget, mégpedig nem is akármilyen szettel. Iris Law nagy önbizalommal vonult végig a Joker: Folie à Deux bemutatóján, ami nem csoda, hiszen a ruha remekül kiemelte az alakját. A 23 éves modell egy kékeszöld bársony Jimmy Choo ruhában vonult végig a vörös szőnyegen, amelyet merész kivágások tarkítottak.

Jude Law lánya a Velencei Filmfesztiválon

Jude Law lánya a Velencei Filmfesztiválon

Jude Law lánya az összeállítást egy arany pántokkal ellátott magas sarkú cipővel, zafírgyűrűvel és a hozzá passzoló fülbevalókkal egészítette ki. 

A modellként tevékenykedő Iris Jude Law legidősebb lánya – és az egyetlen lánya, aki első feleségétől, Sadie Frosttól született. Iris korábban megfordult már a Miu Miu, a Marc Jacobs és a Dior kifutóján, de szerepelt a Vogue-ban is, 16 éves korában a Burberry Beauty arcának választották, tavaly pedig az új Fendi kampányának arca volt.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images