Jude Law lánya pucérruhában bulizott az Oscar-afterpartin

2024. március 12.
Jude Law lánya, Iris Law egy ezüstös pucérruhát választott a 2024-es Oscar-gálát követő bulira.
oscar 2024 pucérruha iris law

Iris Law-nak még nincs elege a pucérruhákból. 

Jude Law és Sadie Frost 23 éves lánya egy ezüstös pucérruhát választott az Oscart követő Vanity Fair-bulira. A feltörekvő modell ezüstös láncokból álló pucérruháját a Tom Ford divatház készítette. 

Iris Law egy hatalmas, kristályos fülbevalót választott kiegészítőnek a ruhához az Oscar-bulira. Bár a modell zselével formált hajviselete az ’50-es éveket idézte, ezüstös sminkje ezzel szemben nagyon futurisztikusnak hatott. A könnyed pucérruhához végül egy vékony pántos ezüst szandál szolgált még kiegészítőként az Oscar utáni partin.

Iris Law pucérruhája a 2024-es Oscar-gála után

Iris Law pucérruhája a 2024-es Oscar-gála után

A Holiday sztárjának lánya 2020-ban, 19 éves korában indította el modellkarrierjét, azóta számos divatmárka kampányában szerepelt már. Iris Jude Law és az egykori modell Sadie Frost második gyermeke.

Az egykori sztárpár legidősebb fia, Rafferty Law szintén szülei nyomdokaiba lépett, ugyanis színészként próbál meg érvényesülni. A 27 éves Rafferty a nemrég bemutatott A levegő urai című sorozat egyik főszereplője, aki nemrég nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy mennyire komoly kihívásnak éli meg, hogy kilépjen szülei árnyékából és saját jogon is elismerést szerezzen.

A párosnak még egy fia született, a 21 éves Rudy. Bár Rudy maga is modellként és színészként aposztrofálja magát, egyelőre még várat magára a szakmai debütálása.

Forrás: dailymail.com     Fotó: Getty Images