Ezeket a gyönyörű nőket szeretik a 2024-es Eb sztárfocistái

2024. június 26.
A 2024-es foci-Eb-n sem csak a játékosokra, hanem a focistafeleségekre és barátnőkre is rengeteg figyelem irányul. Mutatjuk a legszebb hozzátartozókat!
Eb 2024 focistafeleségek

A foci emberek millióinak kedvenc sportja, akár tevékenységről, akár TV-nézésről beszélünk. De sokakat nemcsak a 2024-es foci-Eb játékosainak pályán nyújtott teljesítménye, hanem ragyogó életük és ezen belül a feleségeik, barátnőik is nagyon érdekelnek.

Az angolok és az angol sajtó különösen nagy figyelemmel fordul a focistafeleségek felé, akik megnevezésére még külön rövidítést is kitaláltak. Ők a „WAGS”, azaz „wives and girlfriends”=feleségek és barátnők, akik a 2024-es EB-n is nagy erőbedobással szurkolnak párjaiknak a pályán. 

A focirajongók külön sportot űznek abból, hogy pontozzák és osztályozzák a focistafeleségeket, így ma már nem csak a játékosok teljesítménye, de barátnőik, feleségeik is mérvadóak a megítélésükben.

Mutatjuk a 2024-es foci-Eb legszebb „focistafeleségeit”.

1. Laura Celia Valk

A 25 éves holland modell a hírek szerint Jude Bellingham szerelme. Bellingham a 2024-es foci-Eb-n az angol válogatott tagja és egyébként a Real Madrid játékosa. A modell közel félmillió követővel osztja meg mindennapjait az Instagramon.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Laura Celia (@lauraceliav) által megosztott bejegyzés

 

2. Rebecca Cooke

A brit Phil Foden barátnője és két gyermeke anyja Rebecca Cooke. A még mindig csak 22 éves Cooke és Foden tinikoruk óta vannak együtt, most várják harmadik gyermeküket. 
 
Rebecca Cooke és Phil Folden

Rebecca Cooke és Phil Foden

3. Ana Pinho

A portugál Bruno Fernandes és felesége, Ana Pinho szintén tiniszerelem után lettek házasok. 2015-ben keltek egybe, azóta egy kislányuk és egy kisfiuk született.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ana (@anaapinho_) által megosztott bejegyzés

 

4. Dani Dyer

A 27 éves Dani Dyer Anglia egyik leghíresebb „focistafelesége. Korábban megnyerte a Love Island című realityt, édesapja, Danny Dyer pedig a népszerű Eastenders sorozat egyik szereplője. Dyer jelenleg Jarrod Bowen focista barátnője.
 
Dani Dyer ismert celeb Angliában

Dani Dyer ismert celeb Angliában

5. Iris Law

Az ő neve divatkedvelők számára ismerős lehet, hiszen Jude Law és Sadie Frost modellként dolgozó lányáról van szó. Iris Law Trent Alexander-Arnold barátnőjeként erősíti a 2024-es Eb focistafeleségeinek csapatát.
 
Iris Law

Iris Law

 
Forrás: thesun.co.uk      Fotó: Getty Images
 
Cikkajánló hozzáadásaTörlésSzerkesztés