Az 51 éves Jude Law szűk fehér pólóban villantotta meg kidolgozott testét

2024. május 02.
Jude Law éppen a bevásárlást intézte New Yorkban, amikor a lesifotósok lencsevégre kapták. A színész elképesztően jól nézett ki az izmait kihangsúlyozó egyszerű, de mégis stílusos szűk fehér pólójában.
Jude Law teste

Az 51 éves színész egy táskával a kezében sétált ki ki éppen a Mujiból, miután bevásárolt a ruházati üzletben – és az ekkor készült legfrissebb fotók alapján akár 10 évet is letagadhatna, annyira jól nézett ki. A színész továbbra is fitt életet élhet, a fehér pólóján átsejlő izmai legalábbis erről tanúskodnak. Jude Law egy ideje már New Yorkban tartózkodik, itt forgatja ugyanis a Netflixre készülő legújabb szuperprodukcióját, a Black Rabbit című sorozatot. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Jude & Rafferty Law (@raffertyjudelaw) által megosztott bejegyzés

 

A Netflix nemrég jelentette be, hogy legújabb sorozatában igazi sztárparádé lesz látható. Jude Law mellett Jason Bateman, az Oscar-díjas Troy Kotsur, valamint Abbey Lee és Odessa Young is szerepelni fog a produkcióban. A sorozat szinopszisa szerint Bateman és Law testvéreket alakítanak majd a Black Rabbitben. Jude Law karaktere, Jake egy New York-i hotspot tulajdonosa, aki azzal, hogy visszaengedi problémás testvérét (Bateman) az életébe, megnyitja az ajtót a fokozódó veszélyek előtt, amelyek fenyegetik mindazt, amit eddig felépített.

Jude Law karaktere, Jake egy New York-i hotspot tulajdonosa

Jude Law karaktere, Jake egy New York-i hotspot tulajdonosa

A produkciót egy ideje már a Nagy Almában forgatják, ahol a fotósok az elmúlt napokban többször is be tudtak kukkantani a kulisszák mögé – így a rendkívül stílusos Jude Law-ról készült néhány kép, amint éppen Jake karaterét alakítja.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, tavaly év elején Jude Law hétszeres apukává vált. A színész első felesége Sadie Frost volt, akivel 3 közös gyerekük született, akik azóta mind felnőttek. Ezután egy futó szerelemből született a negyedik gyereke: Samantha Burke-kel nem voltak túl szoros kapcsolatban, amikor megérkezett a kis Sophia.

Hasonló az ötödik baba esete is, ott Catherine Hardinggel randizgatott, majd szakított a színész, a nő viszont a szakítás után mondta el volt párjának, hogy várandós. A futó kalandok után érkezett Phillipa Coan Jude Law életébe, akivel már 4 éve házasok és két gyönyörű kisgyerek boldog szülei. 

Forrás: Just Jared Fotó: Getty Images