Legjobb kabátok őszre negyven felett

2024. szeptember 12.
Végre közeleg a lehűlés, újra elővehetjük kedvenc őszi kabátjainkat, amelyek nemcsak öltöztetnek, de védenek. Íme, egy csokor őszi kabát negyven felettieknek.
Fiatal nők vonulnak az utcán

A nyári szettek helyét szépen lassan átveszik az őszi, átmeneti ruhák, cipők és kiegészítők a gardróbban. Az óriás kánikula után sokan már alig várják a lehűlést, hogy újra felvehessék kedvenc pulcsijukat, nadrágjukat vagy épp kabátjukat. Utóbbi az őszi öltözködés egyik legizgalmasabb eleme: egy nude trench coat, egy puha gyapjúkabát, egy statement farmerdzseki vagy épp egy elegáns maxikabát felér egy ékszerrel. Aki negyven felett van, és bizonytalan, hogy milyen kabátot válasszon magának, az alábbi őszi darabokkal csak nagyon kis eséllyel tud mellélőni.

Kattints a képre és nézd meg a galériát!

5 fotó megtekintése

Legjobb kabátok őszre negyven fölött

Ballonkabát

Amellett, hogy időtlen és elegáns, a trench coat praktikus is. A kabát véd, szigetel, állja a sarat szélben, esőben, és a legtöbb szettel kiválóan kombinálható. Negyven felett kötelező alapdarab. 

Max Mara ballonkabát
Burberry ballonkabát

Farmerkabát

2024 őszén vagány sziluettek, dizájnos hímzések és statement darabok lesznek az igazi befutók.

H&M farmerkabát
Zara női farmerkabát
Bershka rövid fazonú farmerkabát

Bőrkabát

Ősszel szinte mindig előkerülnek a bőrdzsekik. Idén nagy kedvenc lesz az oversized, a strukturált, lezser szabású és bátran újragondolt bőrkabát.

COS bőrkabát
Karl Lagerfeld műbőr kabát
Isabel Marant bőrkabát

Maxikabát

A hosszú kabát már tavaly ősszel is nagy szerelem volt, a vonzalom pedig idén is bőven kitart. Minél hosszabb és egyszerűbb a szabásminta, annál jobb. Negyven felett az egyik legjobb választás. 

Wolf & Badger hosszú bőrkabát

Forrás: Marie Claire USA Fotók: Getty Images