Minden divatrajongó Jennifer Garner barna kabátját akarja

2024. június 14.
Az egész világ oda-vissza van Jennifer Garner barna kabátjáért, amit akkor viselt, amikor Jennifer Lopezzel és Ben Affleckkel megünnepelték a fiuk ballagását.
Minden divatrajongó Jennifer Garner barna kabátját akarja

Jennifer Garner igazán büszke anyukának érezhette magát a napokban, ugyanis elballagott az iskolából Ben Affleckkel közös fia, Samuel. Az ünnepléshez csatlakozott volt férjének jelenlegi felesége, Jennifer Lopez is.

Jennifer Garner június 12-én, szerdán a Los Angelesben sétálgatott, ugyanis éppen fia, Samuel Affleck ballagási ünnepségére sietett. Az eseményre persze nagyon stílusos, minimalista szettben érkezett: egy arany gombokkal díszített, barna kabátkát viselt egy egyszerű, fehér galléros inggel és kék nadrággal párosítva. Haját félig feltűzte, és egy egyszerű arany karika-fülbevalóval dobta fel a megjelenését.

Imádják a rajongók Jennifer Garner kabátját

Az ünnepségen csatlakozott hozzá volt férje, Ben Affleck és az ő jelenlegi felesége, Jennifer Lopez is. A rengeteg azzal kapcsolatos pletyka ellenére, hogy Affleck és Lopez alig két évvel az esküvő után máris a válásra készülnek, az ujjukon jegygyűrűikkel látták őket. Az esemény után Garner állítólag a brentwoodi Baltaire étteremben ebédelt volt férjével és feleségével, valamint Affleck anyjával, Chris Anne Boldttal – számolt be róla az Entertainment Tonight.

Jennifer Garner a minimalista szettek híve. Nagyon szeret ingeket, szivarnadrágot és kényelmes loafert viselni, amelyek magabiztosságot és eleganciát kölcsönöznek neki. Idén nagyon divatos az ilyen egyszerű megjelenés, és még olyan sztárok is áldoznak a trend előtt, mint Kylie Jenner vagy Bella Hadid. Egyébként JLo is egy hasonlóan egy minimalista outfitet öltött magára az ünnepségre: az énekesnő egy fehér Valentino ruhából és egy Birkin táskából állította össze a megjelenését.

Forrás: Marie Claire US, Fotó: Getty Images