Bámulatos ruhákban vonultak a sztárok a 2024-es MTV VMA vörös szőnyegén

2024. szeptember 12.
Tegnap rendezték meg a 2024-es MTV VMA díjátadót. A hírességek most sem okoztak csalódást: látványos, vagy éppen drámai ruhákban vonultak végig a vörös szőnyegen. Mutatjuk a kedvenceinket!
MTV VMA 2024 ruhák
  • Tegnap rendezték meg a 2024-es MTV Video Music Awards díjátadót.
  • A díjátadó vörös szőnyegén rendkívül látványos ruhákban vonultak a sztárok.
  • Mutatjuk a 2024-es MTV VMA-ról a kedvenc ruháinkat!

Az MTV Video Music Awards díjátadó vörös szőnyegének talán nincs akkora rangja, mint az Oscar-díjnak vagy Cannes-nak, de drámaiság tekintetében megvan a maga kategóriája. A VMA díjátadók évtizedek óta lehetőséget adnak a hírességeknek, hogy megmutassák a vadabb oldalukat. Idén sem volt ez másképp: a sztárok a 2024-es MTV VMA vörös szőnyegén is a legprovokatívabb ruháikban vonultak végig.

Mutatjuk is a 2024-es MTV VMA legdögösebb ruháit!

@marieclairehun

Tegnap rendezték meg a 2024-es MTV VMA díjátadót.🏆 A hírességek most sem okoztak csalódást: látványos, vagy éppen drámai ruhákban vonultak végig a vörös szőnyegen. Neked melyik a kedvenced? ✨ #tatemcrae #sabrinacarpenter #taylorswift #vmas #camilacabello #megantheestallion

♬ original sound – tate mcrae

1. Camila Cabello ruhája a 2024-es MTV VMA-n

Camila Cabello ruhája a 2024-es MTV VMA-n

A 2024-es MTV VMA-n Camila Cabello ruhája

Camila Cabello valódi goth hercegnőként tündökölt ebben a Tony Ward Couture ruhában a 2024-es MTV VMA díjátadón. Az énekesnő igencsak meglepte a rajongókat hosszú barna hajával, ugyanis egészen a díjátadó napjáig platinaszőkére volt festve. A sötét hajzuhatag kétségkívül jól ment a szintén sötét stílusú szettjéhez.

2. Taylor Swift ruhája a 2024-es MTV VMA-n

Taylor Swift ruhája a 2024-es MTV VMA-n

A 2024-es MTV VMA-Taylor Swift ruhája

Taylor Swift egy sárga Dior kockás fűzős ruhát viselt a 2024-es MTV VMA vörös szőnyegén, miközben szőke haját leengedve hagyta. A megjelenése nagyon punkos volt, pont mint Cher ikonikus kockás ruhája a Spinédzserek című filmből. A ruhája mellé Lorraine Schwartz fülbevalókat és  Stuart Weitzman UltraStuart Maverick csizmát választott.

3. Megan Thee Stallion ruhája a 2024-es MTV VMA-n

Megan Thee Stallion ruhája a 2024-es MTV VMA-n

A 2024-es MTV VMA-n Megan Thee Stallion ruhája

Megan Thee Stallion a 2024-es MTV VMA-ra egy Nicole + Felicia Couture szerelést választott. A pánt nélküli fekete ruha egy bodyból és egy áttetsző, drámai redőkkel díszített szoknyából állt.

4. Paris és Nicky Hilton ruhája a 2024-es MTV VMA-n

Paris és Nicky Hilton ruhája a 2024-es MTV VMA-n

A 2024-es MTV VMA-n Paris és Nicky Hilton ruhája

Paris Hilton egy ezüstszínű Celia Kritharioti ruhát választott a 2024-es MTV VMA-ra. A megjelenése egészen olyan hatást keltett, mintha a ruhát valaki leszaggatta volna a sztárról. Eközben Nicky Hilton egy szintén kivágásokkal díszített, piros Banco ruhában vonult. 

5. Shawn Mendes ruhája a 2024-es MTV VMA-n

Shawn Mendes ruhája a 2024-es MTV VMA-n

A 2024-es MTV VMA-n Shawn Mendes ruhája

Shawn Mendes rendkívül elegánsra vette a megjelenését. Az énekes a 2024-es MTV VMA vörös szőnyegén egy Dolce & Gabbana gyapjú szmokingban pózolt, melyhez egy bővebb szabású nadrágot és egy selyeminget választott.

6. Sabrina Carpenter ruhája a 2024-es MTV VMA-n

Sabrina Carpenter ruhája a 2024-es MTV VMA-n

A 2024-es MTV VMA-n Sabrina Carpenter ruhája

Sabrina Carpenter a régi hollywoodi glamourt idézte meg a megjelenésével a tegnapi MTV VMA vörös szőnyegén. Az énekesnő azt a vintage Bob Mackie ruhát választotta, amit egykor Madonna is viselt.

7. Katy Perry ruhája a 2024-es MTV VMA-n

Katy Perry ruhája a 2024-es MTV VMA-n

A 2024-es MTV VMA-n Katy Perry ruhája

Katy Perry megvillantotta csodás alakját a 2024-es MTV VMA kamerái előtt. Az énekesnő egy kétrészes, szuperdögös darabot választott az estére, egyenesen a Who Decides War márka kifutójáról.

Fotó: Getty Images