Magyarországon is élőben nézhetjük vasárnap éjjel az MTV VMA gálát

2020. augusztus 29.
Az MTV VMA két újdonsült sztárfellépővel bővítette az eddig is nagy nevekből álló fellépőlistáját. Ariana Grande, Lady Gaga, BTS és a The Weeknd produkciója mellett a 2000-es évek közkedvelt zenekara, a The Black Eyed Peas és a világszerte ismert popkirálynő, Miley Cyrus is dalra fakad majd.

Nem titok, hogy idén talán még magasabbra tette a lécet az MTV Video Music Awards díjátadó kapcsán, mind a jelöltek, mind a fellépők tekintetében. Bár az eseményt virtuálisan tartják meg New Yorkban, fellépőkből azonban így sem lesz hiány, hiszen Ariana Grande, Lady Gaga, a BTS, Doja Cat, The Weeknd, CNCO és Maluma mellett a The Black Eyed Peas és Miley Cyrus is tiszteletét teszi a gálán.

Láttad már?

Az idén 25 éves Black Eyed Peas 2019-ben tért vissza legújabb, J Balvinnal közösen készített RITMO című kislemezével. Az együttes hat Grammy-díjjal, és több mint 35 milliós lemezeladással büszkélkedhet, hamarosan pedig nyolcadik nagylemezük is a boltok polcaira kerül. Miley Cyrus neve is szorosan kapcsolódik a Video Music Awards gálához, hiszen a popsztár 14 VMA-jelöléssel büszkélkedhet, és immár ötödik alkalommal lép fel az eseményen. Idén Midnight Sky című legújabb kislemezével fogja elkápráztatni a nézőket, amelyet a díjátadón láthatunk először élőben.

A Video Music Awards gála legnagyobb dobása idén egyértelműen a „Hétköznapi hősök: Frontvonalban teljesítő egészségügyi dolgozók” kategóriájának létrehozása volt. Az új elismerés célja, hogy olyan orvosok, mentősök és ápolók is figyelmet kaphassanak a gálán, akik pozitív hozzáállásukkal, valamint inspiráló és szórakoztató előadásaikkal nyűgözik le a közösséget nap mint nap.

Az MTV Video Music Awards gálaműsort az MTV Hungary élőben közvetíti augusztus 30. éjfél után, 00:30-as kezdéssel. A műsort augusztus 31-én 08:00-kor, 13:00-kor és 15:00-kor magyar felirattal ismétli a csatorna.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!