Készülj az adventi időszakra kreatívan!

2014. november 25.
Most vasárnap már meg kell gyújtani az első gyertyát az adventi koszorún, december 1-én pedig elkezdhetjük nyitogatni az adventi naptárakat. Erre az időszakra adunk most nektek kreatív ötleteket a PandArte bloggere segítségével.

A karácsonyi időszakban szeretem saját kezűleg elkészíteni az ajándékokat, a téli dekorációkat vagy az adventi kiegészítőket. Ebbe a folyamatba szeretnélek titeket is bevonni, hiszen együtt készülődni még nagyobb élmény.

Ez lesz az egyik legkedvesebb PandArte workshopom idén, hiszen itt Anyukámmal, vagyis Gabalkotásokkal együtt készülhettek az adventi időszakra, a karácsonyt megelőző hetekre. Persze nem ő egyedül tartja majd a foglalkozásokat, hozza magával barátnőjét, Liát is, akinek szintén nagyon ügyesek a kezei.

Tematikák, amelyek közül választhattok:

Adventi naptár

Asztali Adventi-naptár készítése, amihez rengeteg textil, szalvéta és apró díszítő elem közül választhatjátok majd ki azokat, amelyek meghatározzák a saját naptáratok hangulatát. Javasoljuk, hogy  hozd magaddal azokat az apróságokat is, amiket szeretnél becsomagolni, hogy otthon ezzel már ne kelljen foglalkoznod… hiszen december 1-én kezdődik a bontogatás.

Adventi koszorú, vagy karácsonyi ajtódísz készítése
Idén megbolondítjuk egy kicsit az adventi koszorúkat. Nagyon stílusosak tudnak lenni ezek a díszek, ha a szalma alapot kötött anyaggal vonjuk be. A workshopohoz minden kelléket mi biztosítunk, kötött anyagok, gyertyák és különböző hangulatos, karácsonyi kiegészítők formájában!
A foglalkozás elején eldöntheted, hogy asztali adventi koszorút, vagy karácsonyi ajtódíszt szeretnél-e készíteni. Ha gondolod, hozz magaddal egy olyan sálat, amivel szívesen bevonnád majd a koszorúdat.

Időpont:
November 29. szombat
10:00 – 12:00 , 13:00 – 15:00
Létszám: max. 8-10 fő/ csoport
Helyszín: Balambér kávézó, 1013, Budapest, Pauler utca 8.
Jelentkezés: a pandarteblog@gmail.com címre írd meg, melyik tematika érdekel és melyik időpont felel meg neked.

A nagyobb méretű galériáért kattints a képre!