Sziasztok!
Eltelt két hét így újra jelentkezem egy gasztro-beauty recepttel. Ez is egy olyan étel, amivel nem kell sokat bíbelődni, de mégis finom. Elkészítéséhez 5 percre, 5 hozzávalóra és 3 konyhai eszközre lesz szükséged.
De hogyan is előzi meg a ráncokat? A dió, gazdag E-vitaminban, ami lassítja az öregedés folyamatát, így a ráncok megjelenését is késleltetheti. Míg a sütő dolgozik helyetted, lesz idő lemosni az arcodról a sminked, és egy kényelmes ruciba bújni, az esti lazuláshoz.
Jó étvágyat hozzá!
Jucus
Diós, almás, camembertes lepény
Elkészítési idő: 5 perc előkészítés, 25 perc sütés
Hozzávalók (1 lepényhez):
- 5 dkg dió
- 2 db közepes alma
- 2 db camembert sajt
- 1 db friss leveles tészta
- 1 kávéskanál curry
Szükséges eszközök:
- vágódeszka
- kés
- tepsi
Elkészítés: Melegítsd el a sütőt 200°C-ra. Az almákat és a camembert sajtot vágd vékony cikkekre. A diót aprítsd fel. A tepsibe terítsd ki a leveles tésztát a hozzá csomagolt sütőpapírral együtt. 1 cm-re a tészta szélétől kezd el szépen sorba letenni az almát és a camembertet. Majd szórd meg a dióval és curryvel majd hajtsd fel a lepény minden a négy oldalát. Mehet is az előmelegített sütőbe. 25 perc alatt szép ropogósra sül.