Itt az egészséges fagyi, ami még csak nem is hízlal

2015. június 29.
Szuperegészséges fagyi, amiből két gombóc mindössze nyolcvan kalóriát tartalmaz. Lehet, hogy eljött nyári megváltás a lelkiismeretfurdalás-mentes fagyi megszületésével?

Nincs is jobb, mint megnyitni a nyári szezont egy sokgombócos, hűsítő fagyival, és élvezni a kedvenc ízeid tökéletes sorrendbe állított harmóniáját. De persze a fagyizás csalóka öröm: a könnyű, hideg gombócok rengeteg kalóriát tartalmaznak, és rosszabb esetben még ki tudja mit. A fordulatot hozó, sőt egyenesen paradigmaváltó egészséges fagyi azonban most végre változtathat ezen a helyzeten!


Fotó: Profimedia – Red Dot

Az Oppo fagylaltjában cukor helyett stevialevél édesít, és extraszűz kókuszolaj teszi igazán egészségessé. A márka állítja, hogy a fagylaltok hozzák a valódi prémium minőséget, és édesek és krémesek anélkül, hogy hozzáadott cukrot tartalmaznának.

Mindenképpen kecsegtető, hogy két jól megtermett gombóc mindössze nyolcvan kalóriát tartalmaz – ez körülbelül annyi, mint egy doboz joghurt, vagy egy nagy alma kalóriatartalma. Több, mint két év telt el, mire a brit testvérpár, Charlie és Harry Thuillier – rengeteg szakértő és kutató bevonásával – megalkotta a receptet, és szerintük határozottan megérte a sok erőfeszítés. Kérdés persze, hogy az egészséges fagylalt tényleg van-e olyan finom, mint hagyományos társai?