Megjelent az őszi-téli Balatoni Gasztrotérkép 2

2016. február 05.
Épphogy végigkóstoltuk a csopaki régiót, már indulhatunk is a Káli-medence, a Badacsony, Keszthely felé. Megjelent a nagy sikerű őszi–téli Balatoni Gasztrotérkép második kiadása.

Különösen meleg és napsütéses ez a február, könnyen bevillanhat, hogy lassan mehetnénk is a Balatonra. És nem is olyan botorság, egy sor finom, menő hely vár bennünket ilyenkor, tél közepén is – derül ki a frissen megjelent Balatoni Gasztrotérkép második kiadásából.

A Káli-medence–Badacsony–Tapolca–Szigliget–Vonyarcvashegy–Keszthely–Hévíz–Sümeg-Somló-tengely legjobb, télen is nyitva tartó vendéglői, szállásai, pincészetei között ezentúl el sem tévedhetünk, a játékos grafikájú, ingyenes térkép megtalálható a vendéglátóhelyeken vagy letölthető innen.

Ha ráérzünk a napfényben úszó téli Balaton hangulatára, valószínűleg több hétvégén át is ott leszünk, egy alkalommal ugyanis aligha kóstolható meg a sok finomság, és kereshető fel a vendéglátóhelyek közelében található sok látnivaló.

A kiadványba bekerült húsz hely tulajdonosai azt szeretnék, ha a Balatonra nem csak mint nyári úti célra gondolnánk, és szeretnék bebizonyítani, hogy igazán minőségi szolgáltatások várnak a régióban. Most már biztosra mehetünk, élményre fel!