Már a pulzusodat is méri a csúcsmodern sportmelltartó

2016. március 13.
Igaz, hogy már rengeteg fitneszgépbe építenek pulzusmérőt, és kismillió applikáció közül válogathatunk akkor is, ha a telefonunkra töltenénk ilyesmit, de a melltartóba épített változat minden eddiginél kényelmesebb megoldást nyújthat.

Manapság már a ruházatunk – kiváltképp a sportruházat – is egyre okosabb lesz: a futónadrágba telefontartót építenek, a cipők oldalán pedig mobilappal változhat a minta. A Vissza a jövőbe 2 futurisztikus ruhadarabjainak valószerűtlen ötlete hétköznapi valósággá vált, és a technológia egyre szorosabbra fűzi kapcsolatát a divattal.

Így jöhetett létre az OMbra, az a sportmelltartó, ami méri a pulzusunkat, az elégetett kalóriák számát és a megtett távolságot. Természetesen a melltartó össze van kötve egy mobilalkalmazással, ami elemzi az adatokat, és összehasonlítja a korcsoportunkba tartozó átlageredményekkel.

Ezen kívül a melltartó és az applikáció csak azon munkálkodnak, hogy hatékonyabban sportolhassunk: légzéstechnikai tanácsokat kapunk, a sportmelltartó pedig nyilvánvalóan teszi a sportmelltartók dolgát, azaz kényelmes és könnyed mozgást biztosít. A melltartót 150 dolláros áron lehet majd beszerezni tavasztól, itt.