Cuki állatságok workshopja

2016. november 08.
Ha ti is szeretitek a rókákat, mosómacikat és jegesmedvéket, akkor most eljött a ti időtök! Bármelyik kedvenceteket elkészíthetitek PandArte workshopján, kitűző és pohármelegítő formájában, ráadásul bionemezből.

Evelin munkáiból egyszerűen árad a szeretet:) Az Instagramon lettem figyelmes vidám képeire, amiken rókás kitűzőket, filc pohármelegítőket és neszeszereket láttam, merthogy épp ilyeneket készít.

Evelin még csak 21 éves, a Metropolitan Egyetemre jár média design szakra. Már régóta motoszkált a fejében, hogy szeretne egy saját márkát indítani, de valahogy mindig megragadt a tervezés fázisnál, sokáig nem jött a jó márkanév, a logó. Tavaly februárban viszont elkezdett dolgozni a Le Petit design üzletben, aminek az arculatát is ő tervezte. Sok időt töltött a boltban, ami tele van szebbnél szebb magyar designer termékekkel.

„Nem is találhattam volna inspirálóbb közeget arra, hogy végre a tettek mezejére lépjek. Szerettem volna én is azok közé a végtelenül pozitív és kreatív magyar tervezők közé tartozni, akikkel a boltban nap mint nap összefutottam. Kicsit szerettem volna lassítani is, kézzel egyenként készíteni a termékeket, hogy legalább arra a kis időre kiszakadjak a számítógép mögül, a sulis hajtásból. Így elindult idén szeptember közepén a Honeybear.”

Láttam, hogy mennyire tetszenek nektek Evelin munkái, ezért összedugtuk a fejünket, és arra gondoltunk, hogy tartunk egy közös workshopot! Most Ti is elkészíthetitek a cuki kitűzőket és pohármelegítőket. A kitűzőknél választhatjátok a róka, jegesmedve vagy a mosómaci figurát, a pohármelegítőknél pedig a rénszarvas, róka, hópehely verziókat.

A galériáért kattints a képre!

Érdemes már a kiarácsonyra is gondolni, szerintem sokan örülnének ilyen ajándékoknak. De ha ez nem lenne elég, akkor találtok még ötletet majd bőven a helyszínen, hiszen most a Le petit design üzletében tartjuk a workshopt, ami tele van magyar tervezők alkotásaival! Ja, és mi is készülünk nektek egy kis meglepetéssel.

A további részleteket ITT találjátok!