Edzés a Buddha szobor árnyékában

2017. február 11.
Első ránézésre egy menő szórakozóhely is lehetne, vagy esetleg egy luxuslakás, valójában Budapest legújabb fitneszterméről van szó, ahol DJ-k szolgáltatják a zenét az edzéshez.

Budapestre is megérkezett az a fitneszterem, ahol az edzés, a zene és a dizájn egészen különleges módon találkozik egymással. A JOHN REED Fitness Music Club központi eleme a mozgásformához illő zene, a rendhagyó berendezés pedig túlmutat a funkcionális szerepeken.

A speciális világítás, a luxus kiegészítők, pompás csillárok, bőrszékek és Naito Shinpei japán dizájner tapétája igazán különleges környezetbe helyezi a fitneszgépeket. A koncepciót saját tervezőcsapat dolgozta ki, a kivitelezésbe pedig helyi művészeket is bevontak: a budapesti klub falait Tripsánszki Dávid varázsolta egyedivé.

Itt minden adott a modern és komplex edzéshez: a gépi, súlyzós és cardio edzéstől kezdve a speciális funkcionális erősítéseken át a virtuális CYBEROBICS®-ig és a különböző vibrációs tréningekig. Kétszer egy héten ismert hazai és külföldi DJ-k felelnek az edzéshez illő szettekért, napközben pedig a JOHN REED Radio gondoskodik a hangulatról. A zenei programot mindig a napszaknak és a különböző mozgásformáknak megfelelően válogatják össze. A listákat később a Soundcloud és a Mixcloud felületein is el lehet érni.