Már zsigereinkben érezzük a tavaszt

2017. április 03.
A legújabb PandArte workshopon még rá is erősíthettek erre, hiszen friss, illatos, virágos asztali díszeket készíthettek, egy tavaszi energiáktól nyüzsgő piac közepén. Imádni fogjátok.

Ami biztos, hogy mi sok sok tavaszi virággal, (hagymással és gyökeressel) készülünk! Százszorszép, jácint, tulipán, korallvirág, ibolya, mini gerbera és rózsa … és egy csomó, aminek nem tudom a nevét. Ezen kívül természetesen viszünk terméseket, mindenféle cuki kis tavaszi dekorációt, lesz nyuszis és tojásos is a húsvét miatt, de ha valaki kis házikóra és virágra vágyik, az is lesz…a tavasz felirat pedig KÖTELEZŐ! Ezekből imádtok majd a leghosszabban válogatni!

Ha kiválasztottátok a kis virágokat és a dekorokat, akkor egybeültetünk mindent egy kosárba (amiből több szín és fazon is lesz), a végén pedig még azt is díszíthetitek szalagokkal, masnikkal, csipkékkel! Gumikesztyűket viszünk, tekintettel az esetleges manikűrökre és arra, hogy aznap még valószínűleg máshol is lesz jelenésetek.

Miután elkészültek a szebbnél szebb tavaszi dekorok, megköszönjük ha lefotózod és egy #pandarteblog workshop hashtaggel együtt megmutatod remekművedet ismerőseidnek az Instán vagy a Facebookon…persze semmi sem kötelező!

HELYSZÍN ÉS JELENTKEZÉS

Ezt a workshopot a lehető legjobb helyen tartjuk, mégpedig a kiskertpiacon! Érdemes úgy érkeznetek, hogy előtte vagy utána körül is néztek, mert az biztos, hogy be fog szippantani Titeket a jó hangulat és a rengeteg érdekes kiállító!
A kiskertpiac a városi kertészek, növény, gasztronómia és természetes dizájn rajongók piaca, közösségi tere. Növény- és virágárusok, fűszernövények, gasztronómia a kertből, természetes anyagokból, növényekből készült természet közeli alkotások, ékszerek, kert- és konyhai kiegészítők, vintage hangulatú dekorációk, természetes kencék várják az érdeklődőket, ez alkalommal pedig még több és még különlegesebb tavaszi, ünnepi gasztronómiai kínálattal készülnek a szervezők! Érdemes követni a piac Facebook eseményét, ahol egyre több mindnt árulnak majd el a részletekről!

Időpont: április 9,. vasárnap

10:00 – 12:00
12:00 – 14:00
14:00 – 16:00
Létszám: max.8 fő/csoport
Részvételi díj: 7 000 Ft

Helyszín: kiskertpiac, Ankert, Budapest, Paulay Ede u. 33.
Jelentkezés: a pandarteblog@gmail.com címre írd meg, melyik időpont felel meg neked.

VÁRUNK SZERETETTEL!