2017. november 09. | KD

Mesebeli inspirációk álmaid őszi glampingjéhez

Nincsen semmi gond a klasszikus sóletkonzerves, hátba fúródó tobozos kemping-élménnyel, de a Pinteresten sokkal menőbb a glamping, azaz a luxuskivitelbe ültetett sátrazási élmény. Itt már kidekorálhatjuk a sátrat, megvehetjük a legmenőbb, legkényelmesebb kiegészítőket, piknikezhetünk fine dining falatokból és készíthetünk dizájnos, Instagramra kívánkozó beállításokat a kempingezésre hurcolt holmikból.

A szabad ég alatt alváshoz talán már hűvös lehet, ha belföldön sátraznánk, melegebb helyeken persze még simán bevállalhatjuk. Az első, hogy legyen egy vagány, tágas sátrunk, ahol mindenünk elfér – egy ilyen jurtában például kényelmesen elfér a francia ágyunk is:

Adjunk a dekorációra, az apró kiegészítőkre! Irtó jól mutatnak a sátorra aggatott égősorok, girlandok, az meg külön jó, ha valamilyen tematika szerint válogatjuk össze a berendezést és a díszítést!

Ideje újragondolni a piknikezést is! Nyugodtan költöztesd a szabadba a fine diningot, állíts fel szépen terített asztalt és kempingszékek helyett üljetek meseszép puffokra vagy díszpárnákra. Csodás kilátás, finom borok és egy gondosan összeválogatott sajttál – mi kellhet még?

Használjuk bátran a különféle textileket is! Minél több kendőt, takarót meg pokrócot vetünk be, annál jobb lesz a hatás – ráadásul ne felejtsük, hogy egy ilyen meghitt “bunkert” akár saját kertünkben is felállíthatunk. A gyerekek legnagyobb örömére!

A letisztult, romantikus dizájnok mellett hódít a bohó sikk is, szóval nyugodtan engedd ki magadból a benned élő hippit!

 

+ Két dolog, amit mindenképpen szerezz be: ülőpuffok és egy méretes tálca. Látványos és hasznos kiegészítők, amikre tutira szükséged lesz!

Szólj hozzá te is!

Még több Életmód

Tobozból is készülhet téli madárcsemege gardenista

Tobozból is készülhet téli madárcsemege