Mire hasonlítanak a legújabb szexjátékszerek?

2017. december 30.
Bele lehet fáradni a nyuszikba, a halakba és az egyéb rút kiskacsákba, úgyhogy nézzük meg, milyen újdonságokkal találkozunk a szexjátékszerek terén.

A gyártók egymással versenyeznek abban, hogy ki tudja jobban elengedni a fantáziáját és innovatívabbnál innovatívabb játékszereket kitalálni, amikkel feldobhatjuk egy kicsit a szexuális életünket. Gondoltak arra is, aki a szexben is a biót szereti, arra is, akinek olyankor is az a legfontosabb, hogy a hazaszeretetét kifejezze – a lehetőségek száma végtelen

1. Az okos párvibrátor: Jive (We Vibe)

A vibrátorok legújabb generációja: okostelefonnal távvezérelhető kis eszköz, amely így azt is lehetővé teszi, hogy a partnerek úgy szerezzenek örömet egymásnak, hogy nincsenek is egy szobában, egy lakásban vagy akár egy országban. Abszolút a jövőbe mutató, nem igaz?

2. A szexjáték, ami megolvasztja a gleccsereket is: Penguin Pro (Satisfyer)

Ergonomikus és szinte imádnivaló: az elem nélkül működő klitoriszizgatótól garantáltan fölmegy a hőmérséklet… A nyomáshullámokon alapuló innovatív technológia meglepő és ördögien hatékony ingerlést tesz lehetővé, hála a 11 intenzitásfokozatnak, a leglágyabbtól a legvadabbig.

3. Amit mindenhova magunkkal tudunk vinni: Womanizer2Go

Az eszköz leginkább egy rúzsra hasonlít. Ennek köszönhetően diszkréten megfér a fürdőszobában vagy akár a táskánk mélyén, hogy mindig kéznél legyen – már ha szokásunk a megszokottnál kicsit méretesebb rúzzsal mászkálni…

4. A G-pont nagyszerű izgatója: Ina Wave (Lelo)

Két óra élvezet és ígéretes külső a vibráló élvezetek kedvelőinek. A Lelo kis eszköze a két legérzékenyebb pontot stimulálája egyszerre: a G-pontot és a klitoriszt.

5. Hazafias örömök: La Tour est Folle

180 grammnyi pink szilikontorony és 22 cm puha tapintású kanyarulat: a leginkább az Eiffel-toronyra hajazó játékszer a franciás élvezeteknél is franciább örömöket nyújt, és használatával az Eiffel-torony… vagyis bocsánat, az élvezetek csúcsán érezzük majd magunkat.

6. Mindent az élvezetről: Sona (Lelo)

A Sona  a Lelo által kifejlesztett akusztikus klitoriszmasszírozó. Nem vibrál, hanem pulzál. A nyolcféle beállítás között bizonyára megtaláljuk azt, amelyik a legjobban megfelel az igényeinknek. 100 százalékban vízálló, így tényleg bárhol használhatjuk.

7. Messzire repít: Gala (We Vibe)

A végtelenbe és tovább! A Jive-hez hasonlóan a Gala is új távlatokat nyit a páros eszközök használatában. Tíz előre rögzített vibrációs mód közül választhatunk: kezdjük finoman, hogy aztán a lehető legmesszebbre jussunk!