Amikor tévézni nem is olyan felesleges

2018. január 14.
Általános iskolás tananyaghoz kapcsolódó oktatási tartalmak érhetők el mostantól a megújult Da Vinci TV ismeretterjesztő csatornán. Csodálkozz rá minden nap!

Fotó: Profimédia – Red Dot

Megújult arculattal jelentkezik az ismeretterjesztő csatorna, amelynek leghangsúlyosabb eleme az új név. Az egyedülálló oktatási csatornán külön műsorsávot kaptak a gyerekeknek szóló ismeretterjesztő tartalmak. A megújulással a csatorna tizedik születésnapját ünnepli.

A Da Vinci TV-n a Da Vinci Kids gyermekeknek szóló ismeretterjesztő műsorokat, míg az este 8 után jelentkező Da Vinci Learning továbbra is felnőtteknek szóló díjnyertes dokumentumfilmeket láthatunk. A Da Vinci Kids célcsoportja a 6-12 éves korosztály, mely tanulási, befogadói szempontból a legfogékonyabb időszak.

A hétköznapjainkban is rengeteg a felfedeznivaló, és mindenütt körülvesz bennünket a tudomány. A tanulás kikerül az osztályteremből, és minden korosztály játszva és kreatívan szerezhet új ismereteket a legjobb műsorok segítségével. A csatornán futó műsorok így a szülőknek is segítséget jelentenek, valamint számos program az egész családnak nyújt kikapcsolódást.

„Hisszük, hogy a tanulás lehet szórakoztató és fontos élmény is egyszerre. Az arculatváltás célja, hogy örömet szerezzünk fiatalabb nézőinknek, és el is kötelezzük őket ismeretterjesztő tartalmaink iránt – mondja Ferdinand Habsburg, a Da Vinci Media CEO. – Szeretnénk, ha a következő generáció úgy nőne fel, hogy mindenhonnan inspirálódik”.

 

Infó: www.davincikids.tv , https://www.facebook.com/DaVinciKidsMagyarorszag