Izgalmas workshopok és jótékonysági borvacsora az idei Hú!SVÉTen

2018. április 07.
Minden eddiginél több kiállítóval, de a szokásos családias hangulattal készül Palkonya az idei Hú!SVÉT rendezvényre április 14-15-én. A 15 palkonyai helyszínen több mint 40 kiállító várja a látogatókat.

2018-ban a Gasztronómia Éve van a Villányi Borvidéken, ezért ezúttal kiemelt szerepet kap Villány, és Pécs gasztronómiája. A regionális kínálat mellet természetesen a Stílusos Vidéki Éttermiség tagéttermeitől kezdve, mint amilyen a balatonszemesi Kistücsök, vagy a pannonhalmi Viator, Annuska néni rétesén keresztül az izgalmas, új pécsi éttermek, mint a Soul Kitchen, vagy a Balkán Bisztró is jelen lesznek.
A desszertet idén mindkét napon vidéki cukrász műhelyek kínálják majd,

A 0. napon jótékonysági borvacsora all-star séfekkel és borokkal, a fesztivál mindkét napján pedig immáron reggeli programok is várják a látogatókat. A workshopok fő témái a kovászos kenyér készítése, a fűszerismeret, a csodálatos szarvasgomba és az ellenállhatatlan macaron. A tavalyi spontán after-partyt idén komolyabban veszik a szervezők: megerősített gin-bárral és meglepetés „gasztro DJ”-kel készülnek.

Újdonság még, hogy lesznek izgalmas gasztro workshopok*, és a vidéki SVÉT-asztal keretében pop up termelői piacot is szerveznek, ahol a vidéki termelők mellett neves gasztro bloggerekkel is találkozhatnak majd a látogatók.

(*A workshopokra a korlátozott férőhelyek miatt előzetes foglalás lesz majd szükséges.)

Regisztráció és becsekkolás a rendezvényre:

A két napos eseményre a lefogyasztható regisztráció 5000,-Ft lesz. Idén a Mádon tesztelt új regisztrációs rendszert alkalmazzuk majd, amit gyorsan, és egyszerűen on-line tudsz majd megtenni weboldalunkon.

A regisztrációddal mindkét napon, valamennyi helyszínt látogathatod majd. (Ahhoz, hogy végig tudd kóstolni a teljes kínálatot bizony idén két napra lesz szükséged.)

A regisztráció tartalmazza:

  • 1db exkluzív Spiegelau kóstoló pohár, a kényelmes borkóstoláshoz
  • Pezsgős koccintás a Törley panoráma teraszon
  • 2db exkluzív kóstoló kupon melyet bárhol beválthatsz a rendezvényen részt vevő éttermeknél, cukrászdáknál és borászoknál egyaránt.

Gyerekek 14-alatt ingyenesen látogathatják a rendezvényt.

Az első 1000 regisztráló között értékes nyereményeket sorsolunk majd ki a rendezvényt követően.